Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Про результати громадських слухань

Створено: 2021-04-02 11:45:49Оновлено: 2021-04-02 11:55:23

Керуючись Законом України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» у виконкомі міської ради (50101, м.Кривий Ріг, пл.Молодіжна,1) 01.03.2021 на інтерактивній платформі Zoom проведено громадські слухання з питання обговорення деталізованого проєкту регуляторного акта – рішення міської  ради «Про користування елементами благоустрою  та  їх частинами  при  розміщенні  тимчасових  споруд  для здійснення підприємницької діяльності на територіях  адміністративних районів  м. Кривого  Рогу».

        У вищезазначеному заході брали участь суб’єкти господарювання, представники органів місцевого самоврядування, депутати міської та районних у місті рад, члени міської координаційної ради з питань розвитку підприємництва, міських галузевих рад підприємців. В ході громадського обговорення проінформовано про проходження етапів регулювання, передбачених у ході доопрацювання проєкта рішення відповідно до діючого законодавства України, причини, відповідно до яких проєкт винесено на повторне обговорення, обговорено зміст окремих  положень деталізованого проєкту регуляторного акта. Були надані обґрунтовані роз’яснення щодо процедури проведення конкурсів, розміщення тимчасових споруд   на земельних ділянках, що перебувають у власності або в користуванні фізичних чи юридичних осіб,  тимчасових майданчиків - при закладах ресторанного господарства, вбудовано-прибудованих до багатоквартирних будинків, нежитлової забудови.

         Пропозицій щодо змін чи доповнень до проєкту рішення  під час громадських слухань не надійшло. Загалом в ході заходів з обговорення  оновленого проєкту регуляторного акта зауважень та пропозицій від субєктів господарювання, членів територіальної громади, консультативно дорадчих органів не надходило.

        Наразі за  проєктом рішення міської ради опрацьовуються  пропозиції  від Державної регуляторної служби України стосовно   його удосконалення  та  висновок Дніпропетровського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України щодо його відповідності  вимогам законодавства про захист економічної конкуренції.

 

01 квітня 2021

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради