Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Вебпортал Центру «Віза» («Центр Дії») в цифрах і фактах

Створено: 2023-02-02 16:33:49Оновлено: 2023-02-02 16:37:14

Ось і минув перший місяць 2023 року. Промайнули новорічні свята та прийшов час повертатися до буденних справ, однією з яких є отримання адміністративних, інших публічних послуг. Та з огляду на те, що погода за вікном ще зимова, а віруси чатують на кожному кроці, закликаємо всіх обмежувати фізичне звернення до Центру «Віза» («Центр Дії») та користуватися електронними сервісами, якщо таке можливо. Зокрема, на вебпорталі Центру «Віза» («Центр Дії») є можливість замовити онлайн досить популярні послуги з оформлення дозволів з благоустрою, отримання пріоритету на місце для розміщення рекламного засобу, оформлення архівної довідки щодо стажу та заробітку, тощо, а на порталі Дія – витяг про місце проживання та інформаційну довідку з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно. 

 Більшість замовників послуг вже користуються зручностями вебпорталу Центру «Віза» («Центр Дії»). Так, як свідчать статистичні дані, протягом січня 2023 року на наш вебпортал завітали 15 575 користувачів і більше чверті з них робили це неодноразово. За цей період було переглянуто 61 720 сторінок і звісно ж найпопулярнішою була сторінка «Запис на прийом», оскільки прийом замовників послуг у Центрі «Віза» («Центр Дії») здійснюється за попереднім записом, а вебпортал – це найзручніший спосіб записатися. Також великим попитом користується розділ «Послуги», адже в ньому Ви маєте змогу знайти всі заяви, зразки їх заповнення та інформаційні картки з повним переліком документів, які необхідні для замовлення послуг у Центрі «Віза» («Центр Дії»), а отже повністю підготуватися до прийому.

 Що стосується гендерного розподілу, то минулого місяця жінки вже традиційно були активнішими користувачами, ніж чоловіки. Так, у звітному періоді їх відсоткове співвідношення становило 67,2% до 32,8%. Щодо віку наших користувачів, то цікавим є те, що люди старшого покоління 55+ є досить впевненими користувачами вебпорталу. У січні 2023 року їх було 17,3%. Молодь у віці 18-34 роки теж доволі активні – їх 39% та найбільше наших користувачів у віці 35-54 роки43,7%.

 Щодо географії відвідувачів вебпорталу Центру «Віза» («Центр Дії»), то вона доволі цікава. Сторінками вебпорталу минулого місяця подорожували мешканці 37 країн світу. На першому місці незмінно залишається Україна та крім неї до п’ятірки увійшли також Польща, Німеччина, Сполучені Штати Америки та Нідерланди. Кількість міст, в яких у січні проживали відвідувачі вебпорталу 288. До топ-5, крім Кривого Рогу, увійшли також Київ, Суми, Дніпро та Вінниця.

Шановні користувачі! Ми й надалі працюватимемо над тим, щоб Вам було цікаво і корисно відвідувати вебпортал Центру «Віза» («Центр Дії») та всі разом наближатимемо нашу перемогу!

 

Центр «Віза» («Центр Дії») оступно всім – зручно для кожного!

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно),
e-mail:
[email protected],

https://viza.kr.gov.ua/

 

02 лютого 2023

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради