Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Виповнилось 14 років – замовляй паспорт у Центрі «Віза» («Центр Дії»)

Створено: 2023-02-02 13:18:52Оновлено: 2023-02-02 13:21:17

Відповідно до чинного законодавства по досягненню 14-річного віку кожен громадянин України зобов’язаний отримати паспорт громадянина України, паспорт оформлюється у формі ID – картки.

Для оформлення паспорта вперше необхідно надати наступні документи:

  • свідоцтво про народження;
  • паспорти громадянина України обох батьків або одного з них, які на момент народження дитини перебували у громадянстві України;
  • реєстраційний номер облікової картки платника податків (за наявності)*;

* якщо не отримували РНОКПП, то звертатися до податкової служби не потрібно, у нас можна скористатися комплексною послугою ID-14 (2 в 1) – оформивши перший паспорт громадянина України з внесеним РНОКПП за однією заявою. Послуга безкоштовна та надається за бажанням.

  • витяг про зареєстроване місце проживання**.

** якщо заявник зареєстрований в Реєстрі Криворізької міської територіальної громади, при зверненні до Центру «Віза» («Центр Дії»), адміністратор самостійно роздруковує витяг.

Перший паспорт громадянину України видається на  4 роки, оформлення безкоштовне.  Наступне оформлення паспорта вже платне – 450 грн або 820 грн, документ видається на 10 років.

Паспорт громадянина України у формі ID-картки оформлюється незалежно від зареєстрованого місця проживання, тому запрошуємо Вас до найближчого паспортного офісу Центру «Віза» («Центр Дії») (попередньо записатися на прийом можна за посиланням https://cutt.ly/g9KrfzP), у нас можна комфортно та зручно отримати послуги з оформлення паспортів. У 2022 році у цьому переконалось 1 342 наших замовника, які оформили свої перші паспорти громадянина України, а 153 з них, ще й скористалися послугою ID-14, та отримали свої паспорти з присвоєним РНОКПП, додатково не відвідуючи інших державних установ!  А з початку 2023 року до нас вже звернулось 153 юних громадян і замовили свої перші паспорти. Запрошуємо і Вас!

 

Оформити сучасний паспорт – легко, переконайтесь у цьому разом з нами!

 

МИ ПРАЦЮЄМО ДЛЯ ВАС! 

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза» («Центр Дії»):
Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно),
e-mail: 
[email protected],

  http://viza.kr.gov.ua/

 

02 лютого 2023

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради