Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

На День святого Миколая в Парку Героїв Олександр Вілкул відкрив головну новорічну сцену Кривого Рогу

Створено: 2021-12-20 09:49:57Оновлено: 2021-12-20 09:55:13

Розважальні програми тут відбуватимуться щодня від 19 грудня до 7 січня, зокрема й Новорічної ночі

У Кривому Розі відчувається наближення Новорічних свят — кілометри гірлянд і мільйони вогників прикрашають вулиці та парки, підсвічують алеї та будівлі, щоб створити містянам святковий настрій. Алея 200 каштанів, будівля міськвиконкому й парк перед нею, кільце 95-го кварталу, Поштовий проспект та площа Визволення, Парк Героїв, площа Володимира Великого та Палац культури «Мистецький» сяють новою сучасною ілюмінацією. Аби вся та краса тішила криворіжців, велику роботу провели міські комунальні служби, Фонд Вілкула «Українська перспектива» та промислові підприємства.

Від 19 грудня — Дня святого Миколая до 7 січня — Різдва Христового, в парку Героїв на великій сцені, яка зведена за підтримки «Метінвесту», відбуватимуться святкові концерти. Для криворіжців організували вечори сімейного відпочинку — цікаві театралізовані вистави, концертні номери, майстер-класи, веселі конкурси та інші розваги. Для наймолодших під час шкільних канікул щовечора від 17:00 до 20:00 працюватиме резиденція Діда Мороза.

Голова Громадської ради при виконкомі міськради Олександр Вілкул, виступаючи на святі «На Чудотворця Миколая Новорічні свята розпочинаєм!», подякував усім, хто брав участь у реалізації проєкту зі встановлення ілюмінації, а головне — щодня  забезпечує роботу та прибирання всіх святкових локацій.

Олександр Вілкул сказав: «Ми готували це свято так, щоб криворіжці могли взяти в ньому участь усією сім'єю, провести вечір активно, цікаво, яскраво, з найкращими емоціями. Такі чудові, радісні, проведені разом дні об’єднують і родини, і нас — криворіжців. Бажаємо, щоб Свято святого Миколая сповнило всіх добром та вірою у здійснення мрій. Миру, злагоди та благополуччя всім родинам! Усім діточкам — приємних подаруночків і солодких сюрпризів, міцного здоров’я та великої удачі!».

У неділю, 19 грудня, гостей свята перед ялинкою розважили сніговики, різдвяні гноми, Санта, Миколай, Діди Морози зі Снігуроньками, герої улюблених дитячих мультиків та, звісно, символ 2022-го року — Тигр. Велика програма свята — на будь-який смак для всіх членів родини — Новорічний карнавальний мюзикл за участі творчих колективів та акторів Театру ляльок, танцювальний диско-марафон, діджей-сети. Підприємці міста подбали про те, щоб у торгових точках гості могли поласувати різноманітними смаколиками.

Вілкул також запросив земляків разом відсвяткувати Новорічну ніч біля головної ялинки міста. Від 21:00 31 грудня 2021 року до 03:00 1 січня 2022-го у ялинковому містечку в Парку Героїв для криворіжців триватиме велика розважальна програма.

Зазначимо, що, крім Парку Героїв, ялинкові містечка відкриваються в усіх районах міста, зокрема:

  • у Покровському районі 20 грудня о 16:00 – площа перед Палацом культури «Центральний»;
  • в Інгулецькому районі 21 грудня о 14:00 – фонтанна площа (проспект Перемоги),

16:00 – площа перед ПК «Південний»;

  • у Саксаганському районі – 22 грудня о 16:30 – площа перед виконкомом Саксаганської районної ради;
  • у Тернівському районі – 23 грудня о 15:00 – площа перед ПК «Північний»;
  • у Довгинцівському районі – 24 грудня о 15:00 – площа перед виконкомом Довгинцівської районної ради;
  • у Центрально-міському районі – 24 грудня о 16:00 – площа перед Академічним театром імені Шевченка на Поштовому проспекті.

20 грудня 2021

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради