Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Казкові олені, санчата Святого Миколая та чарівне зоряне небо. Які сюрпризи очікують криворіжців на новорічні свята (ПРОГРАМА)

Створено: 2018-12-20 16:07:57Оновлено: 2018-12-20 16:12:52

У День святителя Миколая Чудотворця у Кривому Розі запалила вогні головна новорічна ялинка. Цього року 16-метрова лісова красуня стала ще гарнішою і засяяла новими прикрасами.

19 грудня сотні криворіжців з сім'ями прийшли в парк Героїв на відкриття ялинкового містечка.

Вітаючи земляків з початком новорічних свят, секретар міськради Сергій Маляренко передав теплі вітання від мера Юрія Вілкула. "З Дня Святого Миколая розпочинаються зимові свята.  В цьому році ми доклали  зусилля, щоб створити щось незвичайне, щоб і містечко і ялинка засяяли новими, чарівними вогнями. Це - справжня зимова казка, яка, я вірю, стане улюбленим місцем відпочинку і дітей, і дорослих», - сказав Сергій Маляренко.

Дорослих і малечу  в ялинковому містечку гостинно зустрічали улюблені казкові персонажі, а кращі творчі колективи дарували відмінний настрій і новорічні пісні на святковій сцені.

Вхід в містечко стилізований – виконаний у вигляді великої оригінальної новорічної іграшки висотою 6 м. Ще одна родзинка - зоряне небо та  новорічні олені, запряжені в санчата  і подарунки під ялинкою.  "Підкреслю, що на прикрасу ялинкового містечка не витрачено жодної копійки бюджетних грошей. Все зроблено за кошти програми соцпартнерства, яку підписав міський голова з великими промпідприємствами», - сказав директор департаменту розвитку інфраструктури міста Іван Карий.       

Гармонійною частиною новорічного "ансамблю" є і квітковий годинник,  який  до свят отримав зимове оформлення.

Як і в минулі роки, в містечку працюватиме резиденція Святого Миколая. Дітлахи можуть розповісти Чудотворцю про свої найзаповітніші бажання, а також зробити своїми руками оберіг. "Вітальня" працюватиме щодня до 8 січня - з самого ранку і до 15.00. За дорученням мера підготували велику святкову програму для молоді, організована святкова торгівля. У спеціально збудованих будиночках свою кращу продукцію презентували понад 30 криворізьких підприємців.

«Чудове містечко, все так яскраво, гарно і весело. Сподобалися олені, діти із задоволенням відвідали резиденцію Святого Миколая, скуштували святкових страв», - ділиться враженнями Тетяна Пашкова.

Розважальні шоу, виставки–дегустації, різні майстер–класи, вечори сімейного відпочинку очікують жителів і гостей міста, які на свята відвідають ялинкове містечко.  Початок програми щодня з 12.00 до 20.00, а 31 грудня – з 18.00 до 24.00. 

Ще один цікавий момент- Кривий Ріг занесено до  Книги рекордів України за створення найбільшої новорічної іграшки.

Г Р А Ф І К роботи міського ялинкового містечка 2018-2019 років

20 грудня 2018

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради