Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

РЕЄСТРАЦІЯ НЕРУХОМОСТІ В КРИВОРІЗЬКОМУ МІСЬКВИКОНКОМІ – НАДІЙНО, ШВИДКО ТА БЕЗПЕЧНО!

Створено: 2021-10-20 11:54:41Оновлено: 2021-10-20 12:03:05

Основним пріоритетом роботи «офісів послуг» органів місцевого самоврядування Кривого Рогу є забезпечення доступних, швидких та комфортних умов отримання послуг заявниками.

Право власності на нерухоме майно та інші речові права виникають з моменту державної реєстрації. Зафіксоване право власності лише на папері – не показник безпеки та надійності. Для того, щоб захистити свою нерухомість від шахрайських дій, слід подбати про «оцифрування» відомостей в Реєстрі нерухомого майна.

Якщо Ваш документ, що посвідчує право власності на нерухоме майно, (наприклад: свідоцтво про право власності, державний акт на землю старого зразка, тощо) не внесений до Реєстру, необхідно здійснити реєстрацію права власності в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно.

Для вирішення цього питання Ви можете звернутися до Центру адміністративних послуг «Віза» («Центр Дії») виконкому Криворізької міської ради або до його територіальних підрозділів та надати мінімум документів:

  • Документ, що посвідчує особу заявника (передбачена можливість пред’явлення цифрового е-паспорта з використанням мобільного застосунку «Дія»);
  • Квитанція про сплату адміністративного збору, або документ, що звільняє від сплати адміністративного збору (сплатити за послугу можна онлайн, оплата підтверджується з кодом квитанції через Державний сервіс перевірки квитанцій).

Послуги у Центрі «Віза» («Центр Дії») – безкоштовні! Ви сплачуєте тільки адміністративний збір, визначений на законодавчому рівні.

  • Документ, що підтверджує право власності на нерухоме майно.

 

Закликаємо криворіжців сумлінно ставитися до своїх прав та дотримуватися звичайних правил «майнової гігієни».

РЕЄСТРУЙТЕ  У ВИКОНКОМІ  КРИВОРІЗЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ – АДЖЕ У НАС НАДІЙНО!

МИ ПРАЦЮЄМО ДЛЯ ВАС!

Наші контакти:

Управління з питань реєстрації виконкому Криворізької міської ради: м. Кривий Ріг, майдан Праці, 1; e-mail: [email protected].;

Центр адміністративних послуг «Віза»: м. Кривий Ріг, пл. Молодіжна, 1; «ГАРЯЧА ЛІНІЯ»- 0-800-500-459; e-mail: [email protected].


20 жовтня 2021

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради