Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Про результати проведення громадських слухань

Створено: 2020-07-20 09:34:37Оновлено: 2020-07-20 09:35:06

Керуючись Законом України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності у виконкомі Криворізької міської ради (пл. Молодіжна, 1, каб. 550) в режимі відеоконфереції (платформа Google Meet) 16.07.2020  відбулися громадські слухання з питання обговорення проєкту регуляторного акта – рішення Криворізької міської ради «Про встановлення Правил утримання домашніх тварин у м. Кривому Розі» та аналізу його регуляторного впливу.

У слуханнях взяли участь члени міських галузевих рад підприємців, представники виконкомів районних у місті рад, керівники та спеціалісти структурних підрозділів виконкому міської ради, керівники та фахівці підприємств та організацій міста, суб’єкти господарювання, представники територіальної громади міста та засобів масової інформації.

Керуючись ст. 9 Закону України «Про захист тварин від жорстокого поводження», департаментом розвитку інфраструктури міста розроблено проєкт регуляторного акта – рішення міської ради «Про встановлення Правил утримання домашніх тварин у м. Кривому Розі» з метою  вдосконалення   процесу   утримання   домашніх   тварин у  м. Кривому Розі. В ході обговорення вищевказаного проєкту регуляторного акта та аналізу його регуляторного впливу акцентовано увагу на те, що вказаний регуляторний акт спрямований на врегулювання правових відносин між органами місцевого самоврядування, мешканцями, суб’єктами господарювання, профільними комунальними підприємствами та іншими суб’єктами, що утримують тварин.

За результатами проведення громадських слухань та після обміну думками вирішено залишити проєкт регуляторного акта – рішення міської ради «Про встановлення Правил утримання домашніх тварин у м. Кривому Розі» у запропонованій редакції, а у разі надходження обгрунтованих та аргументованих письмових пропозицій вивчити їх доцільність та за необхідності внести зміни до проєкту рішення.

Зауваження та пропозиції до проєкту регуляторного акта – рішення Криворізької міської ради «Про встановлення Правил утримання домашніх тварин у м. Кривому Розі» приймаються до 10.08.2020 департаментом розвитку інфраструктури міста виконкому Криворізької міської ради (поштова адреса: 50101, м. Кривий Ріг, пл. Молодіжна, 1, каб.550, тел. 92-19-10, електронна адреса: [email protected]), управлінням розвитку підприємництва виконкому Криворізької міської ради (поштова адреса: 50101, м. Кривий Ріг, пл. Молодіжна, 1, каб. 510, тел. (056) 493-08-71, електронна адреса: [email protected]).

А також на електронні поштові скриньки  виконкому                                міської ради  [email protected]  і виконкомів районних у місті рад                        Металургійної, Довгинцівської, Покровської, Інгулецької, Саксаганської, Тернівської, Центрально-Міської: [email protected], [email protected], [email protected], [email protected][email protected],                                                               

[email protected],  [email protected].

 

 

 

 

20 липня 2020

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради