Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

До уваги суб’єктів малого й середнього господарювання!

Створено: 2018-07-20 15:50:35Оновлено: 2018-07-20 16:03:44

19 липня 2018 року у виконкомі міської ради відбулась робоча зустріч за участю міського голови Вілкула Ю.Г. з представниками банківської установи Дніпропетровської обласної дирекції ПАТ АБ «УКРГАЗБАНК». Основна мета зустрічі – розширення кола учасників в реалізації заходів муніципальної Програми сприяння розвитку малого та середнього бізнесу стосовно надання часткової компенсації відсоткових ставок за кредитами для реалізації проектів зі створення нових робочих місць та обговорення шляхів подальшої співпраці ПАТ АБ «УКРГАЗБАНК» з суб’єктами господарювання малого й середнього бізнесу. 

За результатами зустрічі укладено Договір про співробітництво з метою реалізації Порядку використання коштів міського бюджету для надання часткової компенсації відсоткових ставок за кредитами, що надаються на реалізацію проектів суб’єктів малого й середнього підприємництва. Відтепер банківськими партнерами з реалізації заходів зазначеної Програми, окрім ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК», АТ «Ощадбанк», є ПАТ АБ «УКРГАЗ-БАНК».

Додатково: у зв’язку з удосконаленим Порядком, ухваленим рішенням виконкому міськради від 22.05.2018 №251, суб’єктам господарювання, які визначені переможцями конкурсу проектів зі створення нових робочих місць, виплата часткової компенсації здійснюється через 6 місяців у розмірі 75% фактично сплачених відсоткових ставок за кредитом з моменту створення нових робочих місць, за умови їх збереження.

20 липня 2018

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради