Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Необхідна допомога для ВПО? Мобільні адміністратори Центру «Віза» їдуть до Вас

Створено: 2022-06-20 13:24:51Оновлено: 2022-06-20 13:27:41

20 червня міжнародна спільнота відзначає Всесвітній день біженців. Наразі мільйони наших співвітчизників перебувають у даному статусі та потребують підтримки.

Наше місто продовжує приймати переселенців з 15 областей України. З перших днів війни за завданням Військової адміністрації в місті створено всі умови для прийому, реєстрації, розселення, харчування, підтримки переселенців та надання їм всебічної допомоги.

Центр «Віза» також і в цей день не стоїть осторонь. Мобільні адміністратори здійснюють виїзди для оформлення необхідних послуг та надання консультацій внутрішньо переміщеним особам.

Сьогодні, задля наближення послуг до тих, хто цього потребує, три бригади мобільних адміністраторів провели виїзні обслуговування в районах м. Кривого Рогу, де колективно мешкають переселенці:

 

-          Покровському - у Комунальному закладі освіти «Криворізький обласний ліцей – інтернат для сільської молоді;

-          Тернівському - у Криворізькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 45 КМР ДО;

-          Металургійному - у Комунальному закладі «Криворізький медичний коледж» КНУ.

Загалом було обслужено близько 150 переселенців, надано консультації адміністраторами з приводу одержання соціальних допомог від різних джерел надходження, роз’яснено порядок відновлення втрачених документів (паспорту, свідоцтв про народження дітей, посвідчень водія), тощо.

 

20 червня 2022

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради