Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Репортаж з роботи МОБІЛЬНОЇ ВІЗИ у Покровському та Інгулецькому районах

Створено: 2019-03-20 13:58:28Оновлено: 2019-03-20 14:02:58

Забезпечення доступних та комфортних умов для отримання якісних послуг влади криворіжцями - завдання міського голови Юрія Григоровича Вілкула, яке реалізується на практиці через проект «ВІЗА МОБІЛЬНА».

19 березня 2019 року виїзне обслуговування мобільного офісу здійснювалося для мешканців Покровського та Інгулецького районів. Серед них були і учасники робочих зустрічей із органами самоорганізації населення цих районів, які проходили за участю  заступника міського голови Подоплєлової Н.Л., голови Інгулецької районної ради Жеребила С.В., заступника голови Покровської райради Крамаренка О.А., радника міського голови Рижкова Є.В  та начальника управління з питань реєстрації Заклецької Т.Р.

Голови квартальних, будинкових комітетів Покровського та Інгулецького районів порушували актуальні питання щодо встановлення лічильників води; оформлення документів на «котеджні будинки»; розміщення дитячих майданчиків; благоустрою. Головами квартальних комітетів Покровського району висловлено пропозиції виїздів в квітні місяці мобільного офісу в житлові масиви  Рибасове, Соколовка, Робітничий.

А Мобільний офіс в цей час обслуговував громадян, підприємців, з 10.00 до 12.30 - у Покровському, а з 14.00 до 17.00 - в Інгулецькому районі.

 Які питання серед інших турбували замовників?

Це - оформлення субсидії та компенсації вартості житлово-комунальних послуг; матеріальної допомоги одинокої  мами; внесення змін до ЄДР про фізичну особу-підприємця; консультації медичних працівників Центрів первинної медико-санітарної допомоги № 3, 6 щодо оформлення декларації з лікарем.

 

Ми працюємо для Вас!

# ВсеБудеЦНАП!

 

 

контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
тел. 0-800-500-459 (безкоштовно)
e-mail:
 [email protected];

     https://viza.kr.gov.ua

20 березня 2019

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради