Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

ТЕРПІДРОЗДІЛИ ЦЕНТРУ «ВІЗА» («ЦЕНТР ДІЇ») - ЩО НОВОГО?

Створено: 2022-01-20 16:14:18Оновлено: 2022-01-20 16:16:43

Як ми вже інформували раніше, перелік послуг з початку 2022 року було збільшено до 515 послуг різноманітного характеру (детально з переліком можна ознайомитись на вебпорталі Центру http://viza.kr.gov. ua/ ) в розділі «Послуги»/ «Перелік послуг».

Також, нагадуємо про зручну опцію щодо сплати адміністративного збору за платні послуги для замовників послуг, яка є затребуваною у територіальних підрозділах Центру «Віза». Можна одразу під час прийому здійснити оплату  самостійно (ми завжди допоможемо) на нашему вебпорталі у розділі «Послуги»/ «Оплата платних послуг». Необхідно обрати потрібну категорію послуг/підкатегорію/послугу. Після цього натиснути «сплатити». Ввести особисті дані: прізвище, ім’я, по батькові, номер телефону, email, ідентифікаційний код або (ЄДРПОУ) та здійснити оплату через електронний сервіс EasyPay -   це дуже просто!

Про усі суттєві зміни, стосовно адміністративних послуг, що відбуваються у законодавстві, у житті Центру, новації в роботі ми завжди повідомляємо своїх замовників на сторінках вебпорталу у розділі «Новини». Не забувайте переглядати!

А також, нагадуємо, що ми завжди чекаємо на зворотній зв’язок від наших замовників, на ваші відгуки, зауваження та пропозиції. Їх можна залишити під час особистого прийому відсканувавши QR-код, який розміщено у кожному офісі Центру, або на вебпорталі: у розділі «Зворотній зв’язок». Це потрібно нам для того, щоб удосконалюватись та  покращувати якість надання адміністративних, інших публічних послуг.

Усі 7 територіальних підрозділів Центру «Віза» (Центр Дії») працюють за єдиними стандартами у повній взаємодії задля забезпечення якісного обслуговування замовників послуг. Доречі, нещодавно Міністерство цифрової трансформації затвердило основні вимоги до якості обслуговування суб’єктів звернення, базові принципи яких вже впроваджені у Вашій «Візі»! 

Традиційно, нагадуємо про зручні сервіси попередньої реєстрації на прийом до Центру, адже в умовах карантину прийом замовників послуг у Центрі та його підрозділах здійснюється виключно за попереднім записом та з додержанням протиепідемічних заходів.

 

Ми працюємо для Вас!

 Контакти Центру адміністративних послуг «Віза» («Центр Дії»):
Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно),
e-mail: 
[email protected],

https://viza.kr.gov.ua

20 січня 2022

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради