Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Кривий Ріг ділився досвідом кращих практик зі містами Сходу України

Створено: 2018-12-19 12:12:09Оновлено: 2018-12-19 12:14:38

13-14 грудня 2018 року у Кривому Розі перебувала делегація зі Сходу України (міст – Бахмута, Вугледару, Старобільську, Святогірська, Добропілля, Дружківки), яка була організована  керівництвом всеукраїнського благодійного фонду "Горєніє".

Метою візиту гостей до Кривого Рогу було ознайомлення з кращими практиками місцевого самоврядування, які впроваджуються у нашому місті.

Відкриваючи цю зустріч, міський голова Юрій Вілкул привітав шановних гостей на криворізькій землі та зазначив, що місто активно розвиває співпрацю як міжнародну, так і між українськими муніципалітетами. Вітає нові ідеї, що дозволяють зробити ще один крок назустріч економічному зростанню рідного Кривого Рогу.

За пропозицією організаторів візиту було презентовано впровадження програм підтримки малого та середнього бізнесу в місті Кривий Ріг, досвід роботи центру адміністративних послуг "Віза", проекти відкритості та прозорості діяльності органів місцевого самоврядування як то конкурс "Громадський бюджет" та інформаційний ресурс "Відкритий бюджет". Організація надання допомоги особам, які постраждали від конфлікту на Сході України (переміщені особи, сім’ї учасників АТО) також стали частиною обміну досвідом між містами України. Промисловий туризм у Кривому Розі як інструмент формування позитивного іміджу міста та створення нових робочих місць було представлено у вигляді презентації, так і шляхом візиту до кар’єру та музею ПАТ "Південний ГЗК".

19 грудня 2018

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради