Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Проведено урочистий прийом міського голови з нагоди Дня працівників харчової промисловості з представниками галузі

Створено: 2018-10-19 15:35:52Оновлено: 2018-10-19 15:39:07

18 жовтня відбувся урочистий прийом з нагоди  Дня працівників харчової промисловості. На прийом були запрошені керівники та працівники підприємств харчової промисловості міста, ветерани галузі, голови районних у місті рад, представники органів нагляду (контролю), засобів масової інформації.

Криворізький міський голова Вілкул Юрій Григорович у своїй промові зазначив, що завдяки наполегливій і невтомній роботі працівників харчової промисловості міста постійно підвищується добробут кожного мешканця і вони мають на столі якісні продукти харчування. 21 підприємство харчової промисловості приймає участь у муніципальному проекті «Марка якості «Криворіжжя» і майже 180 найменуванням продуктів харчування присвоєно його логотип.

Юрій Григорович підкреслив, що уміле поєднання новітніх технологій з добрими українськими традиціями сприяє розширенню    асортименту та   забезпечує   високу конкурентоспроможність продукції місцевих виробників, адже на сьогодні криворізька продукція задовольняє потреби споживачів не лише на внутрішньому, а і на зовнішньому ринках. Він також виразив шану присутнім у залі  ветеранам галузі, які заклали її фундамент, передали свій досвід колегам і навчили їх майстерно й творчо працювати, витримувати  не легкі економічні умови.

Під час урочистого прийому кращим суб’єктам господарювання та представникам  підприємств харчової промисловості міський голова вручив відзнаки виконкому міської ради: нагрудні знаки «За заслуги перед містом» ІІ ступеня (1 особа); «За заслуги перед містом» ІІІ ступеня (2 особи), Почесні грамоти (3 особи); Грамоти (17 осіб).

 

 

 

 

19 жовтня 2018

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради