Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Науково-практична конференція `Актуальні питання професійних захворювань в Україні`

Створено: 2019-09-19 16:18:14Оновлено: 2019-09-19 16:18:46

Науково-практична конференція "Актуальні питання професійних захворювань в Україні", яка проходила в Кривому Розі 18 вересня 2019 року,  викликала непересічний інтерес у криворізьких лікарів. Представники різних медичних професій об'єдналися задля удосконалення системи надання медичної допомоги працюючому нселенню, забезпечення належних умов на виробництві, профілактики професійної патології.

Насамперед конференція сприяла підвищенню кваліфікації та забезпеченню безперервного професійного розвитку лікарів-профпатологів і гігєністів праці та лікарів сфери профілактичної медицини.

Про роль науково-дослідних інститутів гігієнічного профілю в медичній реформі України розповів директор Українського НДІ промислової медицини Ковальчук Т.А.

Завідувач відділу Інституту медицини праці НАМН України професор д. мед. н. Басанець А.В. та інші фахівці галузі висвітлили оновлені підходи до ведення хворих на бронхіальну астму, особливості лікування хворих на ГРВІ з обтяженим професійним анамнезом, актуальні питання азбестообумовленої патології, надана комплексна оцінка та керування ризиком розвитку професійних захворювань у працівників гірничо-металургійної галузі України.

Провідні фахівці з професіної патології Києва, Дніпра, Івано-Франківська та Полтави інформували криворізьких лікарів про найсучасніші досягнення в профілактиці та лікуванні професійних захворювань.

19 вересня 2019

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради