Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Цього року у дитячих садках Кривого Рогу буде відкрито 14 додаткових груп

Створено: 2011-08-19 10:47:20Оновлено:

За ініціативи міського голови Юрія Вілкула у освітній галузі Кривого Рогу активно ведеться робота з удосконалення і розширення дошкільних навчальних закладів, зокрема створення додаткових груп у дитячих садках.

Ще у травні поточного року у всіх районах міста був проведений моніторинг дошкільних закладів освіти. За результатами роботи та з метою більшого охоплення дітей дошкільним навчанням і створення належних умов для їх перебування у таких закладах міська влада прийняла рішення протягом вересня місяця відкрити 14 додаткових груп у закладах освіти. У розширенні зазначеної сфери в першу чергу мають потребу Дзержинський, Довгинцівський, Інгулецкий, Саксаганський та Центрально-міський райони. Саме там будуть додані групи в існуючих дошкільних учбових закладах.

«У поточному році з міського бюджету було виділено 800 тисяч гривень на проведення ремонтів у нових групах та майже 200 тисяч гривень на придбання меблів й обладнання. На теперішній момент ремонтні роботи вже наближаються до завершення і з першого вересня діти вже підуть до нових груп», - відзначив міський голова Юрій Вілкул.

Крім того, до кінця поточного року буде проведено перепрофілювання Криворізької загальноосвітньої школи № 18 Дзержинського району в навчально-виховний комплекс «Загальноосвітній навчальний заклад - дошкільний навчальний заклад». У Тернівському районі по вул. Оренбурзькій, 14 планується відкриття дошкільного закладу на базі одного з приміщень Криворізької загальноосвітньої школи № 38. Це надасть можливість забезпечити батьків послугами дошкільної освіти у віддалених житлових масивах нашого міста.

(0564)92 13 03, [email protected]

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради