Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Центр «Віза» - з доступом до Державного земельного кадастру!

Створено: 2018-07-19 14:23:24Оновлено: 2018-07-19 14:29:02

Моніторинг звернень замовників послуг до Центру «Віза» свідчить про те, що найбільше громадяни, підприємці звертаються до Центру із земельних питань. Більша половина цих звернень стосується надання відомостей з Державного земельного кадастру у формі витягу про земельну ділянку.

 До сьогоднішнього дня такі витяги надавалися державними кадастровими реєстраторами відділу у Криворізькому районі Головного управління Держгеокадастру у Дніпропетровській області, чесно зауважимо – не завжди вчасно, із-за  кадрових  проблем  управління.

З метою забезпечення зручностей для замовників послуг, економії їх часу на отримання послуги, міським головою Ю.Г. Вілкулом перед Центром «Віза»  було поставлено завдання реалізувати, як найшвидше,  законодавчо визначену можливість  доступу адміністраторів Центру  «Віза» до Державного земельного кадастру.

Тож,  вже сьогодні – доступ є!

Для спрощення процедури отримання відомостей з Державного земельного кадастру у формі витягу про земельну ділянку нами проведено організаційну роботу по укріпленню штату адміністраторів, що відповідають  кваліфікаційним вимогам, визначеним Законом України «Про адміністративні послуги»; закуплено та встановлено на робочих місцях нові робочі станції, згідно з вимогам до техніки для роботи в Державному земельному кадастрі; проведено повний комплекс заходів по отриманню атестату відповідності та необхідного експертного висновку Центру державного земельного кадастру України.

Шановні замовники послуг!

            Для  отримання витягу з Державного земельного кадастру  запрошуємо до Центру «Віза» (пл. Молодіжна,1). У залі №2  робочі місця адміністраторів №19 та №20  підключені до Державного земельного кадастру!

 

Шановні криворіжці! Ми працюємо для Вас!
Наша якість- Ваша довіра!

 

 Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно),
e-mail:
[email protected]

19 липня 2018

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради