Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

У Кривому Розі до кінця року буде завершено 2 великих дорожніх проекти та продовжується будівництво ще однієї нової дороги

Створено: 2019-06-19 14:24:40Оновлено: 2019-06-19 14:27:18

У Кривому Розі до ремонту автомагістралей підходять комплексно. Уже наприкінці червня розпочнеться облаштування тротуарів з пандусами і з'їздами на основних дорогах, крім того, триває наведення порядку на внутрішньоквартальних дорогах.

Серед великих дорожніх проектів 2019 року - капітальний ремонт вулиці Толстого від вулиці Української з виїздом на Купріна. «Крім безпосередньо капремонту дорожнього полотна, буде змінено режим дорожнього руху на цій ділянці. Він буде двосторонній, щоб не створювати труднощів і проблем автомобілістам. Встановимо всі необхідні дорожні знаки. Це все робиться для організації безпечного дорожнього руху. За завданням мера Юрія Вілкула зараз облаштовується кільцевий рух на примиканні вулиці Авіаційній і Купріна», - сказав заступник мера Олександр Катриченко.

Нагадаємо, що для поліпшення транспортного забезпечення жителів Смички було прийнято рішення про продовження тролейбусного маршруту №24 (Східний-2 - зуп. Авіаколедж). Для цього і будується місце для розвороту тролейбуса.

До  кінця року буде завершено капремонт однієї з найдовших міських автамагістралей по вулиці Сергія Колачевського. Стартували роботи і з будівництва полотна від мікрорайону Сонячний до Ювілейній. «Це абсолютно новий підхід до будівництва доріг в нашому місті. Крім того, що ми встановлюємо сучасне світлодіодне освітлення, робимо розмітку, бордюри, враховуються потреби водіїв та пішоходів з обмеженими можливостями. Зокрема, обов'язково облаштовуються пандуси, з'їзди, укладається так звана тактильна плитка», - зазначив Олександр Катриченко.

19 червня 2019

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради