Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

У Кривому Розі вдосконалюється якість дозвільної системи та максимально скорочуються терміни надання адміністративних послуг

Створено: 2013-04-19 17:05:31Оновлено:

Фахівці Криворізького Муніципального центру послуг провели інвентаризацію адміністративних послуг, які надають відділи та управління міської ради, а також виконкоми районних у місті рад. В результаті, їх кількість скоротилася більш ніж на 30% . Ще одне із нововведень стосується надання комплексних адміністративних послуг безпосередньо в центрі державними реєстраторами. А це дозволяє пришвидшити узгодження дозволів. Наприклад: на розміщення зовнішньої реклами ( інспекцію ДАІ із 30 до 5 днів, управління містобудування і архітектури та управління благоустрою і житлової політики - до 3 днів), в 3 рази скорочується термін узгодження дозволу оренди приміщення комунальної власності міста інспекцією Держтехногенбезпеки. Скоротилися терміни розгляду документів Криворізькими управліннями Держсанепідслужби та Держгірпромнагляду України. Зокрема, йдеться про експлуатаційний дозвіл операторам потужностей (об’єктів), що здійснюють в Україні діяльність з виробництва та обігу харчових продуктів, підконтрольних санітарній службі; дозвіл на виконання робіт підвищеної небезпеки та експлуатацію машин, механізмів , устаткування підвищеної небезпеки). Міський голова Юрі й Вілкул наголосив, що у місті створюються максимальні умови для підвищення якості та оперативності надання адміністративних послуг . Криворізький муніципальний центр послуг один із перших в Україні одержав сертифікат на захищеність інформації.

 Криворізький муніципальний центр послуг є учасником пілотного проекту «Адміністративні послуги: спрощений доступ через пошту». Звернувшись до відділень поштового зв’язку мешканці можуть отримати 18 адміністративних послуг.

Загалом, на сьогодні Криворізький муніципальний центр надає 226 адміністративних послуг.

Відділ преси та інформації апарату міської ради і виконкому
(0564)440-04-32, [email protected]
© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради