Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

8-й Паспортний офіс стартував!

Створено: 2018-12-18 14:27:31Оновлено: 2018-12-18 14:29:15

Завдання міського голови Ю.Г. Вілкула по відкриттю «Паспортних офісів» в усіх районах міста – виконано!

Нагадаємо, що у серпні 2017 року наш міський голова своїм розпорядженням визначив можливість для криворіжців спрощення питання оформлення документів, що підтверджують громадянство України.

За цей період, поетапно, було відкрито Паспортні офіси Центру «Віза» в усіх районах міста, тільки мешканці Покровського району залишалися в очікуванні.

І нарешті, сьогодні стартував Паспортний офіс Центру «Віза» у Покровському районі. Тепер, щоб оформити паспорт громадянина України у формі ID-картки або закордонний біометричний паспорт мешканцям Покровського району потрібно подати заявку та отримати готові паспорти звернувшись до  Паспортного офісу за адресою вул. Шурупова, 2. Це в будівлі виконкому Покровської райради – зручне місце розташування, практично в центрі району. Поблизу зупинки громадського транспорту в усі напрямки. Тут, у цьому приміщенні,  розміщено і територіальний підрозділ Центру «Віза» на 2 робочих місця.

Серед перших замовників паспортного офісу – учасник антитерористичної операції Павликівський Володимир Миколайович, що виявив бажання оформити закордонний паспорт та учень 49 гімназії Сімакович Артем Сергійович, який здав документи для отримання першого паспорта громадянина України.

 Довідково:  На теперішній час в Дніпропетровській області 16 Паспортних офісів органів місцевого самоврядування, половина з них - 8 - Криворізькі.

Паспортні офіси Центру «Віза» вже працюють в Центрально-Міському, Довгинцівському, Тернівському, Саксаганському, Інгулецькому районах та житловому масиві Інгулець, також в Головному офісі, який знаходиться в Металургійному районі. З міського бюджету були виділені кошти на придбання робочих станцій з оформлення ID та закордонних біометричних паспортів, їх технічного обслуговування, підведення каналів спецзв'язку. За час роботи офісів видано 969 ID і 12 547 закордонних паспортів.

 

Ми працюємо для Вас!
Наша якість- Ваша довіра

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно),
e-mail: [email protected]

18 грудня 2018

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради