Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Вітаємо медиків з професійним святом!

Створено: 2021-06-18 16:28:04Оновлено: 2021-06-18 16:31:58

Центр «Віза» завжди тісно співпрацює з медичними працівниками. Це і проведення тренінгів з надання першої медичної допомоги для адміністраторів Центру, і можливість для заявників безкоштовно виміряти очний тиск у рамках проведення місячників «За здоровий спосіб життя!», і участь медичних  працівників у роботі Мобільного офісу Центру «Віза» та співпраця у наданні послуги єМалятко.

А ще - першим замовником у нещодавно відкритому Відокремленому пункті реєстрації №057 (ВПР) кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг – акредитованого центру сертифікації ключів Міністерства внутрішніх справ України став також медик - сімейний лікар ЦПМСД.

У непростий час, що всі ми переживаємо в період карантину, особливим усвідомленням для кожного є значущість діяльності медичних працівників, їх героїзм у боротьбі з Covid-19 та зусилля, які вони щоденно докладають для можливості повернення країни до звичайного життя.

Тож, колектив Центру «Віза» вітає усіх медичних працівників з професійним святом!

Міцного Вам здоров’я, багато щасливих днів, успіхів у всіх справах та починаннях, благополуччя та добробуту. Нехай і в будні, і у свята Ви ніколи не засумніваєтесь у важливості своєї благородної праці та вибору професійної стезі медичного працівника. Це не стільки професія, скільки покликання і стиль життя!

 

Ми працюємо для Вас!

 

 

 

 

 

 

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:

Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно),
e-mail:
[email protected],

http://viza.kr.gov.ua/

 

 

18 червня 2021

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради