Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

ВІДПОВІДАЄМО НА АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ КРИВОРІЖЦІВ ДО КОНТАКТ-ЦЕНТРУ 1520

Створено: 2021-06-18 11:53:26Оновлено: 2021-06-18 11:57:44

ЗАСТУПНИК НАЧАЛЬНИКА УПРАВЛІННЯ З ПИТАНЬ РЕЄСТРАЦІЇ ВИКОНКОМУ КРИВОРІЗЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ЛОЛІТА КІЙЛО

 

  • ЗМІНИТИ МІСЦЕ ПРОЖИВАННЯ ОНЛАЙН РЕАЛЬНО У КРИВОМУ РОЗІ?


Відповідаємо:

Так! Відтепер криворіжці, одні з перших в України та перші в Дніпропетровській області можуть скористатися послугою реєстрація місця проживання або зняття з реєстрації онлайн у ДІЯ, не виходячи з дому, всього лише за 10-15 хвилин. Для цього необхідно перейти до особистого кабінету з використанням електронного підпису, обрати послугу та заповнити коротку заяву, в даному випадку знадобиться  ID-паспорт, (варто наголосити, що після прийняття відповідного закону — послуга буде доступна як для  ID-паспорта, так і для паспорта-книжечки). Все максимально просто, доступно, а головне швидко!

Наразі послуга  доступна лише на ПОРТАЛІ ДІЯ, найближчим часом буде доступна і в МОБІЛЬНОМУ ЗАСТОСУНКУ ДІЯ!

  • ЩО ОТРИМУЄ ЗАЯВНИК ЗА РЕЗУЛЬТАТОМ РОЗГЛЯДУ ДОКУМЕНТІВ У СФЕРІ РЕЄСТРАЦІЇ БІЗНЕСУ?

Відповідаємо:

 

  • ДЕ МОЖНА ОТРИМАТИ ПОСЛУГУ «єМАЛЯТКО»?

 

Відповідаємо:

 

       У січні 2020 року Кривий Ріг  (одним з перших міст в Україні)  спільно з Міністерством цифрової трансформації України запровадив проєкт «єМалятко», завдяки якому новоспечені батьки криворізьких отримують пакет електронних послуг за 1 заявкою.

       Нагадуємо, що послугою «єМалятко» можна скористатися у будь-якому пологовому будинку Кривого Рогу (КНП «Криворізький перинатальний центр зі стаціонаром» КМР; КНП «Криворізький міський клінічний пологовий будинок №1» КМР; КНП «Криворізька міська лікарня №7» КМР), Центрі адміністративних послуг «Віза» та його територіальних підрозділах та в Криворізьких відділах ДРАЦС.

Також новоспечені батьки можуть за 30 хвилин оформити всі необхідні документи при народженні дитини онлайн на порталі Дія за посиланням https://diia.gov.ua/services/yemalyatko .

НАЧАЛЬНИК УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ ВИКОНКОМУ КРИВОРІЗЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ НАТАЛЯ СТРИГА

  •  Оплата праці працівників у сфері культури

Оплата праці у сфері культури має забезпечувати створення належних матеріальних умов для ефективної самостійної творчої діяльності працівника, підвищення престижності професії, сприяти підвищенню його кваліфікації, стимулювати залучення талановитої молоді до діяльності у сфері культури.

Заробітна плата працівника у сфері культури, педагогічного працівника закладу освіти сфери культури складається з посадового окладу (тарифної ставки), надбавки за почесне звання, доплат за науковий ступінь, вислугу років залежно від стажу роботи в комунальних закладах культури, закладах освіти сфери культури, інших надбавок та доплат, премій, винагород за творчу діяльність, передбачених законодавством.

Умови оплати праці працівників у сфері культури комунальних закладів культури, закладів освіти сфери культури визначаються Кабінетом Міністрів України.

Працівники у сфері культури, педагогічні працівники закладів освіти сфери культури, які працюють у комунальних закладах культури, мають право на допомогу для оздоровлення під час надання щорічної відпустки у розмірі посадового окладу, а також на матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових питань та доплату за вислугу років у розмірах і порядку, що встановлюються Кабінетом Міністрів України.

Співробітники комунальних закладів культури міста Кривого Рогу, вчасно та в повному обсязі отримують всі соціальні гарантії передбачені чинним законодавством.

 

18 червня 2021

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради