Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Чекаємо на участь підприємців в міському конкурсі-рейтингу!

Створено: 2020-06-18 09:34:24Оновлено: 2020-06-18 09:42:58

(коментує управління розвитку підприємництва виконкому

Криворізької міської ради)

 Пандемія коронавірусної інфекції COVID-19 внесла чимало коректив у роботу багатьох галузей економіки не тільки нашого міста, а і  країни в цілому. Але, карантинні обмеження не означають, що Ваш бізнес приречений на закриття, адже в ваших силах зробити так, щоб він якомога менше постраждав від карантину, а після його закінчення запрацював з новою силою.

Можливо хтось навіть відкриє для себе нові перспективи і карантин стане поштовхом для переформатування бізнесу.

Тож, запрошуємо Вас прийняти участь в міському конкурсі – рейтингу серед суб’єктів господарювання в 2020 році.

підтримка та сприяння активному розвитку ділової ініціативи, розкриття потенціалу та популяризація підприємництва в актуальних і необхідних для сталого економічного зростан-ня міста сферах, пропаганда досягнень, ролі та місця малого й середнього бізнесу в соціально-економічному розвитку міста, створення сприятливого клімату для подальшого розвитку підприємницького сектора.

позитивна репутація в ділових колах, стійкий фінансовий стан, стабільність виплати заробітної плати найманим працівникам, збільшення кількості створених робочих місць; новаторство в діловій практиці, розробка оригінальної продукції, креативність у сфері маркетингу та збуту, реалізація програм розвитку персоналу, підтримка корпоративної соціальної відповідальності, здійснення благодійної діяльності; відсутність порушень чинного законодавства України.

 «Партнерська надійність»;

«Бізнес-леді року»;

«Сумлінний платник податків»;

«Соціальна надійність»;

«Благодійні ініціативи»;

«Надійний фінансовий партнер»;

«Гарант якості».               

 суб’єкти господарювання малого та серед-нього бізнесу, які здійснюють діяльність на території міста Кривого Рогу. 

 

Для участі в конкурсі необхідно направити заповнений рейтинговий профіль  до управління розвитку підприємництва виконкому Криворізької міськради (50101, м.Кривий Ріг, пл.Молодіжна,1, каб.510 або на e-mail: [email protected]). Також, реєстраційні форми приймають і відділи розвитку підприємництва виконкомів районних у місті рад.

Відзначення переможців у номінаціях здійснюється організаторами конкурсу під час проведення урочистих заходів з нагоди святкування Дня підприємця.

 

За більш детальною інформацією звертатись до управління розвитку підприємництва виконкому Криворізької міськради  за  телефоном     (0564) 92-25-89.

РЕЙТИНГОВИЙ ПРОФІЛЬ
претендента на участь у конкурсі-рейтингу серед суб’єктів господарювання міста у 2020 році в номінації:



18 червня 2020

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради