Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Оголошення конкурсу з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування

Створено: 2012-06-18 13:31:36Оновлено:

ОГОЛОШЕННЯ
про проведення конкурсу з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування


Загальні положення

Згідно з Законами України «Про місцеве самоврядування», «Про автомобільний транспорт», керуючись Постановою Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 №1081 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування», рішеннями виконкому міської ради від 08.04.2009 №125 «Про затвердження міської маршрутної мережі пасажирського автомобільного транспорту», від 13.06.2012 №197 «Про проведення конкурсу з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування та затвердження його умов», організатор перевезень оголошує конкурс з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування.

Організатором конкурсу є виконавчий комітет Криворізької міської ради.

Організатором проведення конкурсу є відділ транспорту і зв’язку виконкому міської ради.

Плата за участь у конкурсі відсутня.

Порядковий номер, основні характеристики кожного об’єкта конкурсу та його умови згідно додатка до рішення виконкому міської ради від 13.06.2012 №197.

Конкурс є відкритим для всіх претендентів та відбувається у порядку встановленому Постановою Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 №1081.

Порядок одержання необхідної інформації про об’єкт конкурсу

Ознайомитись з характеристикою кожного об’єкту конкурсу також можна на веб-сайті виконкому Криворізької міської ради в мережі Інтернет (kr.gov.ua) або у організатора проведення конкурсу (м. Кривий Ріг, пл.Радянська, 1, к. 155).

Найменування організації, режим її роботи та адреса, за якою подаються документи для участі у конкурсі та кінцевий строк їх прийняття

Для участі у конкурсі перевізник-претендент подає організатору прове-дення конкурсу (м.Кривий Ріг, пл.Радянська, 1, к. 155) окремо на кожний об’єкт конкурсу відповідну заяву за формою і такі документи:
- виписку або витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців;
- нотаріально завірену копію ліцензії на право надання послуг з переве-зень пасажирів;
- перелік транспортних засобів, які пропонуються до використання на автобусному маршруті, із зазначенням марки, моделі, пасажиромісткості (з відміткою "з місцем водія/без місця водія"), VIN-коду транспортного засобу, державного номерного знака, року випуску транспортного засобу;
- претендент зобов’язаний надати транспортні засоби запропоновані на участь у конкурсі на огляд, у термін визначений в оголошені про проведення конкурсу;
- копії ліцензійних карток на кожний автобус, який пропонується до використання на автобусному маршруті;
- копії свідоцтв про реєстрацію транспортних засобів або тимчасових реєстраційних талонів автобусів, що пропонуються до використання на маршруті; - копію документа, що підтверджує проведення процедури санації (за умови проведення санації);
- перелік транспортних засобів, пристосованих для перевезення осіб з обмеженими фізичними можливостями, які пропонуються для роботи на автобусному маршруті, або письмова інформація про їх відсутність;
- анкету перевізника-претендента;
- копія штатного розпису, податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податку, і сум утриманого з них податку (форма N 1ДФ) за останні повні два квартали.

Документи для участі в конкурсі пронумеровуються, прошиваються, підписуються уповноваженою особою перевізника-претендента та скріплюються печаткою з позначенням кількості сторінок цифрами і словами.

Документи для участі в конкурсі подаються перевізником-претендентом у двох закритих конвертах (пакетах).

Конверт (пакет) з позначкою "N 1", містить документи для участі в кон-курсі.

Конверт (пакет) з позначкою "N 2", містить документи з інформацією про те, на який об'єкт конкурсу подає документи перевізник-претендент.

Документи на конкурс реєструються у журналі поданих документів. Подані несвоєчасно або не в повному обсязі документи не реєструються і повертаються перевізнику-претенденту із зазначенням причин.

Відповідно до ст.46 Закону України «Про автомобільний транспорт» до моменту проведення конкурсу перевізники-претенденти повинні забезпечити отримання в органах ДАІ довідку про відповідність технічного стану автобусів претендента умовам перевезень та висновок Державтоінспекції Міністерства внутрішніх справ України про відповідність претендента вимогам нормативно-правових актів у сфері безпеки дорожнього руху.

Бланки заяви на участь у конкурсі та анкети перевізника-претендента можна отримати за адресою: м.Кривий Ріг, пл.Радянська, 1, к. 155.

Телефони для довідок: 74-24-41, 74-70-49.

Документи подаються організатору проведення конкурсу щоденно з 9.00 до 17.00 год., крім святкових та вихідних днів, за адресою: м.Кривий Ріг, пл.Радянська, 1, к. 155. >

Кінцевий строк прийняття документів – 27.07.2012.

Документи, які надійшли до організатора проведення конкурсу після встановленого строку, не розглядаються.

Місце, дата та час проведення огляду рухомого складу, запропонованого для участі у конкурсі

Огляд рухомого складу, запропонованого для участі у конкурсі відбудеться 03.08.2012 о 13.00 год. за адресою вул. Аляб’єва, 1, на території КП «Криворіжавтотранс».

Місце, дата та час початку проведення засідання конкурсного комітету

Початок проведення конкурсу 09 серпня 2012 року о 16.00 год. за адресою пл.Радянська, 1, каб.444, початок реєстрації перевізників-претендентів о 15.45 год., каб.151.

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради