Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Громадські слухання з питань обговорення проєкта регуляторного акта

Створено: 2021-05-18 10:18:38Оновлено: 2021-05-18 10:20:44

 «Керуючись Законом України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» у виконкомі міської ради (50101, м.Кривий Ріг, пл.Молодіжна,1) 14.05.2021 на інтерактивній платформі Zoom проведено громадські слухання з питання обговорення проєкту регуляторного акта – рішення міської ради «Про затвердження Примірного договору оренди нерухомого або іншого окремого індивідуально визначеного майна, що належить до комунальної власності Криворізької міської територіальної громади, та визначення порядку розподілу орендної плати», оцінки стану суспільних відносин, на врегулювання яких спрямована дія акту.

         У вищезазначеному заході брали участь суб’єкти господарювання, представники органів місцевого самоврядування, депутати районних у місті рад, члени міської консультативної ради  суб’єктів господарювання з питань страхування, фінансового посередництва, операцій біржових та з нерухомим майном.

 Під час громадських слухань проінформовано про проходження етапів регулювання, передбачених у ході опрацювання проєкта рішення відповідно до діючого законодавства України, та винесено на обговорення з дотриманням  вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», обговорено зміст окремих положень проєкту регуляторного акта. Були надані обґрунтовані роз’яснення щодо потреби в розробленні відповідного проєкту рішення міської ради, актуальності на теперішній час зміни розподілу орендної плати між балансоутримувачем комунального майна та бюджетом Криворізької міської територіальної громади, відмінностей змісту примірного договору оренди комунального майна від примірного договору оренди державного майна, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 12 серпня 2020 року №820.

Пропозицій щодо змін чи доповнень до проєкту рішення, аналізу регуляторного впливу під час громадських слухань не надійшло.

Обговорення триває до 31.05.2021, зауваження та пропозиції приймаються в письмовому вигляді від громадян, суб’єктів господарювання, їх об’єднань, наукових установ та консультативно-дорадчих органів у здійсненні державної регуляторної політики управлінням комунальної власності міста виконкому Криворізької міської ради (поштова адреса: 50101, м. Кривий Ріг, пл. Молодіжна, 1, каб. 246, тел. (056)493-04-14, електронна адреса: [email protected]); управлінням розвитку підприємництва виконкому Криворізької міської ради (поштова адреса: 50101, м. Кривий Ріг, пл. Молодіжна, 1, каб.510, тел. (056)493-08-71, електронна адреса: [email protected]).

18 травня 2021

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради