Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Центр «Віза» завжди поруч з мешканцями міста!

Створено: 2019-01-18 11:19:30Оновлено: 2019-01-18 11:26:52

Забезпечення доступності публічних послуг для всіх без винятку споживачів – завдання міського голови Юрія Григоровича Вілкула, яке реалізується органами місцевого самоврядування м. Кривого Рогу.

Для зручності криворіжців та забезпечення оптимальної інтенсивності роботи діють 20 офісів ЦНАПу «Віза», із них 4 мобільних. Унікальним, інноваційним та популярним став проект «ВІЗА МОБІЛЬНА» - це 2 Мобільних офіса-трансформера, 2 мобільних цифрових кейса та 2 мобільних додатки: «Ваш Центр адміністративних послуг «Віза», «Попередня реєстрація у Центрі адміністративних послуг».

17.01.2019 Центр адміністративних послуг  «на колесах» - Мобільний офіс муніципальних послуг приїхав до Центру медичної реабілітації, що у Сак- саганському районі.  За пропозиціями воїнів, до складу мобільної бригади залучено фахівців з соціальних, земельних питань, Пенсійного фонду, відділу реєстрації та адміністратора  Центру «Віза».

Учасники АТО на сході України та операцій ООС, бойових дій, військові пенсіонери, які проходять реабілітацію активно зверталися до фахівців Офісу з питань пенсійного забезпечення, соціального захисту, пільг в отриманні адміністративних, інших публічних послуг.  Відвідувачі цікавились питаннями оформлення паспортів в мобільних офісах та  інноваційними мобільними додатками: «Ваш Центр адміністративних послуг «Віза», «Попередня реєстрація у Центрі адміністративних послуг». Фахівцями обслужено 49 замовників послуг.


ДОВІДКОВО: З метою створення  зручних та доступних умов в отриманні послуг воїнами, їх обслуговування в Центрі «Віза», у т.ч. його територіальних підрозділах, Мобільних офісах –  здійс-нюється першочергово.

Так ми засвідчуємо їм свою шану та повагу!

Запрошуємо скористатися послугами Мобільного офісу муніципальних послуг - унікального в Україні  спеціального автомобіля, пересувного Центру адміністративних послуг «на колесах».

Для   того,    щоб     скористатися      послугами      «ВІЗИ МОБІЛЬНОЇ»      можна звернутися на безкоштовну «гарячу лінію» Центру «Віза» - 0 800 500 459 або до виконкому районної у місті ради, за місцем проживання, роботи.

 

Ми працюємо для Вас!

# ВсеБудеЦНАП!

 

 Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
тел. 0-800-500-459 (безкоштовно
 e-mail:
 [email protected]

 

 


 

 


18 січня 2019

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради