Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

К.Павлов: У Кривому Розі жоден із напрямків Програми соціального захисту не буде скорочений, а навпаки, допомога від міста буде розширюватись та доповнюватись

Створено: 2020-12-17 13:59:28Оновлено: 2020-12-17 14:00:33

На грудневому засіданні виконкому міськради підтримані всі рішення соціального спрямування.

У грудні ще майже 7 тис криворіжців отримають допомогу з міського бюджету, на це буде спрямовано майже 10 млн грн.

Костянтин Павлов підкреслив: «Ми продовжуємо підтримувати мешканців нашого міста. У цьому році ми максимально врахували потреби людей, які особливо потребують турботи. І надалі, які б не були економічні труднощі в країні, у Кривому Розі жоден із напрямків Програми соціального захисту не буде скорочений».

На грудневому засіданні виконкому підтримані рішення щодо надання одноразової матеріальної допомоги у розмірі майже 2 млн грн 722 мешканцям міста, які опинилися у скрутному матеріальному становищі. З них 276 отримують кошти на лікування.

Взагалі, з початку року таку допомогу вже отримали 5,5 тис криворіжців на загальну суму 14,5 млн грн.

Кривий Ріг не залишає і підтримує військових та родини загиблих в АТО(ООС). У грудні матеріальну допомогу з міського бюджету отримають 276 бійців-учасників АТО (ООС). Також, щомісячну допомогу отримають члени сімей загиблих військовослужбовців їх діти та особи з інвалідністю, інвалідність яких пов’язана з участю в АТО. Підтримку з міського бюджету отримують діти внутрішньо переміщених осіб, які мають статус дитини, постраждалої внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів. Таку допомогу отримали 136 дітей. До кінця року ще 16 дітей отримають кошти від міста.

17 грудня 2020

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради