Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Ефективна співпраця представників органів внутрішніх справ Кривого Рогу і місцевої влади надає можливість вирішувати на місцевому рівні існуючі проблеми в роботі міліції

Створено: 2010-12-17 14:45:18Оновлено:

20 грудня в Україні буде відзначатися День міліції. 17 грудня з нагоди цього свята в актовому залі КМУ ГУМВС України в Дніпропетровській області відбулися урочистості. На святковій зустрічі були присутні міський голова Юрій Вілкул, представники органів місцевого самоврядування Кривого Рогу, ветерани міліції та працівники органів внутрішніх справ міста. Під час урочистого зібрання Юрій Григорович Вілкул привітав правоохоронців з професійним святом і вручив найкращим працівникам високі нагороди та відзнаки.

Під час свого виступу міський голова Юрій Вілкул відзначив, що День міліції – визнання поваги держави і всього народу до захисників правопорядку. Представники органів внутрішніх справ Кривого Рогу професійно виконують покладені на них обов’язки з охорони громадського порядку, профілактики злочинів у місті, а ефективна співпраця органів місцевої влади надає можливість вирішувати на місцевому рівні існуючі проблеми в роботі міліції.

Міська рада та її виконком приділяють постійну увагу умовам та результатам роботи всіх підрозділів міської міліції, аналізу впливу наданих обсягів матеріальної допомоги на стабілізацію криміногенної ситуації. Так, у покращенні роботи правоохоронних органів, підвищенні рівня розкриття злочинів відіграли роль кошти міського бюджету, виділені на придбання спеціального обладнання та додаткових пально-мастильних матеріалів. Загалом ця цифра склала – 3 млн.грн

Крім того вирішуються питання соціально-побутового характеру, міська влада робить усе можливе щоб врегулювати поточні негаразди. У 2010 році працівникам міліції було виділено 7 квартир, у тому числі 5 службових.

Міська рада піклується і про підтримку дітей працівників міліції, які загинули при виконанні службових обов’язків. Їх дітям у 2010 році надана матеріальна допомога у розмірі майже 50 тис. грн.

Завдяки співпраці райвідділів міліції з головами районних у місті рад та керівниками підприємств Кривбасу виконуються ремонтні роботи у приміщеннях райвідділів і в опорних пунктах дільничних інспекторів міліції, вирішуються інші проблемні матеріально-технічні питання правоохоронних підрозділів.

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради