Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Наша ціль – допомогти кожному потребуючому

Створено: 2019-07-17 16:28:36Оновлено: 2019-07-17 16:33:21

 

(коментує департамент соціальної політики виконкому Криворізької міської ради)

 В умовах нестабільної економіки та нестримного росту тарифів на житлово-комунальні послуги, коли значна кількість людей поставлена на межу виживання, зростає потреба в ефективному соціальному захисті населення. У цих умовах дуже важливим питанням є доступність, у тому числі географічна,  до  послуг соціального спрямування.

У сфері впливу органів соціального захисту населення м. Кривого Рогу знаходиться понад 300 тис. чоловік, тобто кожен другий мешканець міста.

В місті функціонує розвинена мережа установ соціального захисту населення, яка на сьогодні налічує 30 різноманітних установ, з більш детальною інформацією про які можна ознайомитися на порталі «Криворізький ресурсний центр» за посиланням https://krmisto.gov.ua/ua/welfares.html.

З метою забезпечення максимальної доступності  у кожному районі міста працюють управління праці та соціального захисту населення, якими щодня надається понад 200 різних послуг соціальної спрямованості.

Завдяки створення онлайн – сервісу запроваджено принципово новий рівень якості обслуговування громадян. По  таким видам послуг, як надання документів для оформлення житлової субсидії, допомоги при народженні дитини тощо, всі необхідні документи можна подати в будь-який зручний час – 24 години на добу щодня – через мережу Інтернет (https://igov.org.ua). З початку року в електронному вигляді надійшло майже 1 тис. звернень.

 Крім того, щодня в Центрі надання адміністративних послуг «Віза» веде прийом спеціаліст департаменту соціальної політики (робоче місце 39), який надає кваліфіковані консультації з усіх питань соціального захисту населення. З початку поточного року до нього звернулося майже 2 тис. мешканців міста.

 

Ми працюємо для мешканців міста Кривого Рогу і завжди готові до співпраці, 

наша адреса: пр-т Металургів,36б, телефони 74-72-77,  097-027-26-24

 Ваші зауваження та пропозиції просимо надавати за електронною адресою: [email protected] 

17 липня 2019

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради