Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

«ГАРЯЧІ» ПИТАННЯ ТЕЛЕФОННОЇ ЛІНІЇ ЦНАПу «ВІЗА» 0-800-500-459 (минулий тиждень)

Створено: 2018-04-17 10:52:51Оновлено: 2018-04-17 10:54:18

    Телефонна лінія 0-800-500-459 ЦНАПу «Віза» залишається «гарячою» - минулого тижня ми опрацювали 162 звернення криворіжців:

-                66,7% - переймались паспортними питаннями (знову про зміст «покрокової» інструкції реєстрації в електронній черзі «Візи»; готовність закордонних паспортів; тощо);

-                10,5% - змістом адмінпослуг з реєстрації ФОП, готовністю документів, необхідністю проведення нормативно – грошової оцінки землі, порядком одержання дозволу на розміщення зовнішньої реклами, тощо;

-                3,7% - зверталися з заявками на  обслуговування на дому;

-                інші 19,1% - не стосувались повноважень ЦНАПу «Віза» (про допомогу на лікування, стосовно отримання довідок про зареєстрованих за місцем проживання; одержання часткової компенсації вартості послуг тепло- або водопостачання та водовідведення, отримання віз, оновлення бази данних ТОВ «Нова-Ком», контакти управління архітектури, містобудування та земельних відносин, тощо).

Враховуючи зміст звернень мешканців, надаємо відповіді на найбільш затребувані питання (вдруге!):

  • Порядок покрокової інструкції реєстрації в електронній черзі ЦНАПу «Віза» на оформлення паспортів:

Крок 1. Перейти на офіційний сайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету (http://kr.gov.ua/) або веб-портал, «Криворізький ресурсний центр» (https://krmisto.gov.ua/) на сторінці Центру адміністративних послуг «Віза» в розділ «Попередня реєстрація».

Крок 2. Обрати послугу та зручне місце надання послуги.

Крок 3. Ввести ПІБ та контактний телефон особи, яка буде оформлювати біометричний паспорт.

Крок 4. Обрати зручну дату/час для візиту та підтвердити реєстрацію.

Крок 5. Отримати талон з ПІН-КОДОМ підтвердження, роздрукувати або записати його та час візиту.

Крок 6. Прийти до Центру «Віза» та підтвердити попередню реєстрацію в терміналі електронної черги у Металургійному районі або у самого адміністратора у Центрально-Міському та Інгулецькому районах за півгодини до зазначеного в талоні часу.

Крок 7. Отримати послугу.

  • Де ознайомитись зі станом готовності документів:

ü По паспортам: на сайті ДМС за посиланням https://dmsu.gov.ua/services/docstate.html;

ü По іншим документам: при зверненні до «Візи» замовник визначає зручний для себе спосіб отримання інформації про готовність документів – електронна адреса або смс – повідомлення на телефон від CNAP Kr.Rih такого змісту: «Ваші документи готові в Центрі адмінпослуг «Віза». Код № хххххх свідчить про виконання послуги та необхідність звернутися за результатом (в залежності від адреси звернення).

  • Порядок одержання дозволу на розміщення зовнішньої реклами:

Його визначено рішенням міської ради від 28.11.2007 №1995 «Про Порядок розміщення зовнішньої реклами в місті», зі змінами. Ознайомитись детально щодо отримання даної послуги, роздрукувати бланк заяви можливо за посиланням:

https://docs.google.com/document/d/1n8VS-2q6kcE72zBpasjqHo92OPg40pNCkIaSIWoSgHs/edit

  • Про необхідність проведення нормативно-грошової оцінки землі:

За  інформацією  начальника відділу у Криворізькому районі Головного управління Держгеокадастру у Дніпропетровській області Гончара Дениса Павловича значення коефіецієнта індексації нормативної грошової оцінки сільськогосподарських угідь, земель населених пунктів та інших земель несільськогосподарського призначенння за 2017 рік становить 1,0.

Тому, землекористувачам, які  у 2017 році отримали витяги з технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки, не обов’язково замовляти їх і в 2018 році, оскільки вказане у витягах значення нормативної грошової оцінки земельної ділянки у 2018 році залишиться незмінним.

   

 

Ми працюємо для Вас!

Наша якість - Ваша довіра!

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:

Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно)

e-mail: [email protected]

17 квітня 2018

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради