Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Кривий Ріг - яскраві сторінки» - вийшов у світ фотоальбом про найбільший промисловий центр України (ФОТО)

Створено: 2018-04-17 11:56:02Оновлено: 2018-04-18 11:23:29

Криворіжців запрошують по-новому подивитися на рідне місто. Під патронатом мера Юрія Вілкула створений новий сучасний фотоальбом із символічною назвою «Кривий Ріг - яскраві сторінки».

Презентація художнього видання відбулася 16 квітня в центральній бібліотеці міста на проспекті Поштовому. На презентації були автори світлин, історики,
 художники, представники промислових підприємств, містяни. Участь у створенні фотоальбому взяли 14 фотохудожників. До нього увійшло близько 200 робіт. 
Це пейзажі, пам'ятки культури та архітектури, індустріальні об'єкти міста.
Звертаючись до авторів і гостей заходу, мер Юрій Вілкул зазначив, що це вже другий фотоальбом про Кривий Ріг. «Нове видання вийшло ще більш цікавим,
 незвичайним і багатогранним. І в першу чергу це - заслуга фотографів, які змогли по-іншому подивитися, передати красу потужного промислового центру 
України, показати жителям і гостям його в новому ракурсі. Я впевнений, що фотоальбом стане ще однією візитною карткою нашого міста. 
По суті, ми формуємо імідж Кривого Рогу як успішного,  привабливого для наших партнерів європейського міста».
Альбом передадуть в міські бібліотеки, також його вручатимуть гостям, які відвідуватимуть Кривий Ріг.
Один з авторів фоторобіт Олександр Водолазський сказав: «Мені приємно було брати участь у створенні альбому. Це ще один цікавий досвід. 
Я вважаю, що такі проекти важливі і необхідні місту і дуже радує, що міська влада підтримує їх і дає стимул фотомитцям для творчості і самовираження. 
Ми працюємо на перспективу, презентуємо рідний Кривий Ріг не тільки в Україні, а й за кордоном».

Фотоальбом створено з метою промоції Кривого Рогу. Його тираж складає 600 екземплярів та не передбачає комерційного розповсюдження, тому всі бажаючі мають можливість ознайомитись із перлинами Криворіжжя (pdf версія) у підрозділі «Маркетингова стратегія Кривого Рогу» розділу «Інформаційна база».

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради