Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Відбулася інформаційна зустріч з питань профілактики негативних проявів у молодіжному середовищі

Створено: 2020-01-17 13:58:47Оновлено: 2020-01-17 14:00:20

Департаментом у справах сім’ї, молоді та спорту виконкому Криворізької міської ради ведеться превентивна робота щодо попередження негативних проявів та формування здорового способу життя у молодіжному середовищі, завданнями якої є протидія втягуванню молоді в негативні ситуації, стимулювання  до здорового способу життя і позитивної соціальної орієнтації,  навчання навичкам охорони власного життя і здоров'я тощо.

16.01.2020 року на базі Державного навчального закладу "Криворізький центр підготовки та перепідготовки робітничих кадрів будівельної галузі" (Покровський район) відбулася інформаційна зустріч з питань профілактики негативних проявів у молодіжному середовищі за методикою «рівний-рівному». У заході брали участь представники департаменту у справах сім’ї, молоді та спорту виконкому Криворізької міської ради, комітету у справах сім’ї і молоді виконкому Покровської районної в місті ради, БО «Центр «ВИХІД Є!».

Учні навчального закладу мали змогу не лише почути інформацію стосовно важливості здорового способу життя, а й отримати відповіді на особисті питання та поспілкуватися з організаторами заходу в індивідуальному порядку.

17 січня 2020

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради