Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

10000-й замовник послуг Земельного офісу

Створено: 2019-08-16 10:22:44Оновлено: 2019-08-16 10:26:15

         Центр адміністративних послуг «Віза» активно реалізує завдання міського голови Юрія Вілкула щодо створення комфортних умов для отримання доступних  і якісних послуг влади для мешканців нашого міста.

       Для зручності отримання послуг суб’єктами господарювання, громадянами у сфері землекористування, містобудування з 2018 року у ЦНАПі працює Земельний офіс, і вже сьогодні ми прийняли 10000-го замовника!

      Ним став Олександр Онищенко, який звернувся за реєстрацією права власності на земельну ділянку. Колектив Центру «Віза» щиро привітав свого ювілейного відвідувача.

      Ми цінуємо і бережемо час кожного відвідувача і намагаємось зробити замовлення послуг максимально комфортним, доступним та якісним! Разом з тим моніторинг звернень до Земельного офісу свідчить, що переважна більшість замовників з питань землекористування звертаються до головного офісу в будівлі виконкому міської ради (пл.Молодіжна, 1). Тоді як, в кожному районі м.Кривого Рогу функціонують територіальні підрозділи Центру. Наші адміністратори в підрозділах Центру надають повний спектр послуг, що і в офісі-флагмані (крім надання відомостей з Державного земельного кадастру у формі витягу про земельну ділянку).

      Ми системно вивчаємо думку криворіжців для покращення обслуговування землекористувачів. На сервісі  інтерактивного опитування «АКТИВНИЙ ГРОМАДЯНИН» у червні-липні місяці поточного року проводилось опитування щодо існуючих перешкод у сфері земельних відносин.  Адже дані питання залишаються складними не тільки для криворіжців (про що зазначають замовники при спілкуванні з адміністраторами «Земельного офісу» Центру «Віза»), але й в цілому в Україні. Участь в ньому прийняли 1146 активних громадян. Найскладнішими у сфері земельних відносин, за результатами опитування, визнано послуги, пов’язані з отриманням дозволу на розроблення документації із землеустрою (12,8% респондентів), затвердженням документації із землеустрою та наданням у власність (користування)земельних ділянок й оформленням права користування земельною ділянкою під тимчасовими спорудами для здійснення підприємницької діяльності (по 12,2% респондентів). Тому чекаємо на Ваші пропозиції щоденно,  адже з початку роботи Земельного офісу, в приміщенні Центру «Віза» розміщено Дорожню карту Криворізького землекористувача. При чому не аби як, а на мольбертах.  І ми сподівалися на спільну роботу в питаннях спрощення процедур. Зауважимо, що це питання у нас є досі відкритим. А нам дуже хочеться, щоб від візиту до Центру були виключно позитивні емоції, саме такі - як у наших маленьких відвідувачів:

     

Ми працюємо для Вас!

#ВсеБудеЦНАП!

  

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:

тел. 0-800-500-459 (безкоштовно)

e-mail: [email protected]

      http://viza.kr.gov.ua

 

16 серпня 2019

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради