Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Криворізький міський голова Костянтин Павлов привітав гірників і металургів з професійним святом

Створено: 2021-07-16 15:39:21Оновлено: 2021-07-16 15:43:03

У ці вихідні мешканці Кривого Рогу відзначають День працівників металургійної та гірничодобувної промисловості. Цей день – особливий для Кривбасу, адже він об’єднує тисячі криворізьких родин та династій. Мер міста К.Павлов зустрівся з колективами підприємств та привітав працівників, ветеранів галузі та їх сім’ї  зі святом.

«Ви – наша гордість. Приклад сили духу. Криворіжці, яких знає світ. Ви просто робите свою роботу. Віддано, на совість, з душею. Шановні ветерани! Ті, хто завжди залишається гірником і металургом! Ви завжди будете прикладом для нас! Прикладом того, як працювати незважаючи ні на які труднощі. Впевнений, чесно працювати і створювати – це є і буде наш стрижень, всіх поколінь криворіжців», - відзначив Костянтин Павлов.

Металурги та гірники криворізьких підприємств щодня роблять величезний внесок у зростання економічного потенціалу міста, регіону й держави та займають позиції лідерів  серед підприємств гірничо-металургійного комплексу України.

Досягнення робітників галузі є не лише запорукою добробуту рідного краю, а й дозволяє Кривому Рогу бути лідером за обсягом реалізованої промислової продукції Дніпропетровщини й України.

У ці дні на всіх гірничо-металургійних підприємствах міста проходять урочисті прийоми, святкові заходи й концертні програми. На святкових локаціях у Інгулецькому, Тернівському, Покровському, Металургійному районах відбуватимуться розважальні програми, виступи творчих колективів й, звичайно запрошених зіркових співаків та гуртів України.

Організатори наголошують на обов’язковому дотриманні карантинних вимог та протиепідемічних заходів, адже це необхідна умова під  час пандемії.

Довідка

Гірничо-металургійний комплекс Кривбасу - основа промисловості України. Тут розміщені 8 з 11 підприємств України з видобутку і переробки залізорудної сировини, а також підприємств з обслуговування основного виробництва. Кривий Ріг сьогодні - лідер за обсягами виробництва промислової продукції в регіоні. Тут збережені і працюють всі великі підприємства.

16 липня 2021

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради