Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

ТОП-5 адміністративних послуг через сервіс «Мобільний адміністратор»

Створено: 2023-05-16 11:25:10Оновлено: 2023-05-16 11:27:38

Надання адміністративних послуг є завжди необхідним та затребуваним серед заявників, особливо в умовах війни. Люди народжуються, помирають, переїжджають, започатковують бізнес, реєструють нерухоме майно – і для всього потрібні документи. Війна змінила пріоритети та потреби людей, тому й перелік послуг в Центрі «Віза» («Центр Дії») також  розширився.

Завдяки сервісу «Мобільний адміністратор», маломобільні люди та криворіжці поважного віку можуть отримати необхідні адміністративні послуги за місцем свого перебування. Обслуговування наших захисників та захисниць є пріоритетним та першочерговим, саме тому, Центром «Віза» («Центром Дія») вже на травневе засідання виконкому Криворізької міської ради подано пропозиції щодо розширення переліку пільгових категорій для виїзного обслуговування.

Найчастіше замовляють послуги з питань: нерухомості, приватизації житла та землі; реєстрації та зняття з місця проживання; надання архівних довідок соціально-правового характеру та копій документів що зберігаються в архівному відділі виконкому Криворізької міської ради; реєстрації декларації про готовність об’єкта до експлуатації; повідомлень про початок виконання будівельних робіт.

В нашому місті багато внутрішньо переміщених осіб, які переїхали у зв’язку з бойовими діями. І вони не залишаються осторонь, мобільні адміністратори за заявками виконкомів райрад виїжджають за місцем їх колективного розміщення. Багато людей звертається до нас за допомогою відновлення своїх документів та подачі повідомлення про пошкоджене, або зруйноване майно - такі послуги дуже актуальні від початку війни і донині.

Також нових криворіжців турбують питання з приводу:

  • надання усіх видів соціальної допомоги;
  • оформлення біометричних паспортів у вигляді ID картки та виїзду за кордон, водійських посвідчень та реєстрації транспортних засобів;
  • послуг ДРАЦС;
  • користування порталом державних послуг та мобільним застосунком ДІЯ стосовно послуг ВПО; отримання електронних довірчих послуг (КЕП та печатки)
  • реєстрація нерухомого майна та отримання інформації з державного реєстру нерухомого майна.

На сьогоднішній день через сервіс «Мобільний адміністратор» обслужено понад 980 мешканців міста та 1020 нових криворіжців.

 

Ми працюємо для Вас!

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:

[email protected];

viza.kr.gov.ua

16 травня 2023

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради