Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

ДО УВАГИ ЗАМОВНИКІВ БІОМЕТРИЧНИХ ПАСПОРТІВ!

Створено: 2018-05-16 16:31:50Оновлено: 2018-05-16 16:32:45

2017 рік відкрив для українців кордони до Європи: подорожувати стало можливим без віз при наявності біометричного закордонного паспорта. Запровадження безвізу спричинило великий ажіотаж на оформлення документів, який не вщухає і досі. Підвищений попит став причиною затримок у видачі закордонних паспортів через технічну неспроможність Поліграфкомбінату «Україна» персоналізувати достатню кількість документів. Використовуючи популярний в Україні онлайн сервіс OLX, недобросовісні користувачі публікували оголошення з пропозицією послуг з оформлення закордонних паспортів. Інформуємо, що починаючи з квітня 2018 року нелегальні оголошення про оформлення документів на OLX тепер виявляються за допомогою системи контролю якості контенту за ключовими словами, і яка вже не допускає розміщення подібних публікацій на сервісі.

Шановні криворіжці! Не витрачайте кошти на посередників, які придумали «торгувати» електронною чергою для реєстрації на оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон! Посередники, ніяких повноважень з паспортних питань не мають, відповідальності та обов’язків не несуть.

Шановні замовники послуг!

З метою запобігання корупційним ризикам, у разі виявлення незаконних вимог службовців паспортних офісів ЦНАПу «Віза» прохання інформувати на  нашу «гарячу лінію»: 0-800-500-459, електронну пошту: [email protected],  електронну пошту заступника міського голови podoplelova@kr.gov.ua, яка за розпорядженням міського голови організовує та координує роботу з питань реалізації державної політики в напрямках комплексного реформування процедур надання адмінпослуг та набуття органами місцевого самоврядування Кривого Рогу повноважень від органів державної влади з надання окремих адмінпослуг.

 

Ми працюємо для Вас!

Наша якість- Ваша довіра

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:

Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно),

e-mail: [email protected]

16 травня 2018

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради