Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

МІСЬКІ ЕЛЕКТРОННІ СЕРВІСИ ЦИФРОВІ ТЕХНОЛОГІЇ В ДІЇ

Створено: 2021-04-16 16:17:49Оновлено: 2021-04-16 17:38:29

Актуальна онлайн інформація для мешканців міста в рубриці "Все про ОСББ" (методична допомога зі створення об'єднання співвласників багатоквартирного будинку, особливості діяльності, новини тощо).             

Об'єднання співвласників багатоквартирного будинку (ОСББ) – юридична особа, створена власниками квартир та/або нежитлових приміщень багатоквартирного будинку для сприяння використанню їхнього власного майна та управління, утримання і використання спільного майна, є однією з найбільш прогресивних форма організації управління житловим будинком. У місті на даний час зареєстровано та діє до 708 даних об’єднань та з кожним роком їх кількість зростає. На офіційному вебпорталі міста Кривого Рогу "Криворізький ресурсний центр" у рубриці "Все про ОСББ" міститься інформація, за напрямком:

-       методичний посібник зі створення ОСББ (створення та діяльність ОСББ);

-       міські програми підтримки ОСББ (програма підтримки об’єднань співвласників багатоквартирного будинку в м. Кривому Розі на         2017 – 2022 роки та програма "Теплий дім");

-       впровадження енергоефективних заходів (програма відшкодування частини кредитів, що надаються об’єднанням співвласників багатоквартирних будинків та житлово-будівельним кооперативам на впровадження енергоефективних заходів у житловій сфері на 2016 - 2020 роки);

-       конкурс проєктів для ОСББ (алгоритм прийняття участі в Програмі);

-       новини: актуальна інформація, в тому числі новостворений ресурс "Послідовність виконання капітального ремонту ОСББ".

16 квітня 2021

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради