Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Задля безпеки людей міська влада Кривого Рогу посилює обмежувальні заходи: закриваються ТРЦ, пром.магазини, ринки

Створено: 2020-03-16 16:19:39Оновлено: 2020-03-17 11:21:22

16 березня на вимогу міського голови Юрія Вілкула відбулося позачергове засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Головне питання – посилення заходів щодо запобігання поширенню коронавірусу.

Нагадаємо, що 12 березня згідно з рішенням Уряду у всіх загальноосвітніх закладах міста призупинено навчальний процес, введено обмеження проведення всіх масових заходів.

З вівторка, 17 березня, в Кривому Розі будуть закриті установи усіх форм обслуговування, у тому числі - спортивні, торгово-розважальні центри, пром.магазини, ринки (у тому числі продуктові), заклади ресторанного господарства та побутового обслуговування населення, кол-центри, тощо. Працюватимуть продуктові магазини, аптеки, авто-заправочні станції, банкові установи та банкомати.

«Ми маємо з усією відповідальністю поставитися до ситуації, що склалася з розповсюдженням короновірусу, подбати про людей й спрацювати на випередження та профілактику. Тому прийнято рішення ввести у Кривому Розі додаткові заходи, більш суворі  й  серйозні», - наголосив міський голова Юрій Вілкул.

"Я прошу керівників державних підприємств та організацій мене почути і виконати це рішення. По можливості перевести працівників на дистанційну форму праці, особливо людей віком від 60 років. Я звертаюся до силових структур - в першу чергу поліції і прокуратури, розумію, що ви мені не підпорядковуєтеся, однак ви - українці та криворіжці. Візьміть під контроль виконання цього рішення, робіть відповідні перевірки», - підкреслив мер.

Також мер прийняв рішення 18 березня зібрати позачергову сесію міськради. На якій будуть прийняті рішення щодо виділення додаткових коштів на придбання необхідних матеріалів, обладнання, захисних засобів для медичних, комунальних, освітянських закладів.

«Я прошу депутатів, незалежно від політичних поглядів, прийти на сесію й проголосувати за захист криворіжців», - підкреслив Юрій Вілкул. 

16 березня 2020

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради