Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

ЕЛЕКТРОННИЙ РЕЄСТР ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ – «ПРОПИСКА/ВИПИСКА» у КРИВОМУ РОЗІ ПРОСТО, ДОСТУПНО, ЯКІСНО!

Створено: 2020-10-15 16:18:25Оновлено: 2020-10-15 16:29:04

Кривий Ріг – флагман реформи публічного адміністрування та з великим ентузіазмом впроваджує електронні послуги та електронні сервіси. Доступність та зручність послуг для криворіжців – пріоритет роботи органів місцевого самоврядування міста Кривого Рогу.

Сучасні послуги з «прописки/виписки» вже неможливо уявити без впровадження новітніх електронних технологій, саме тому в 2017 році за ініціативи Криворізького міського голови Юрія Вілкула у Кривому Розі, в одному з перших міст України, було запроваджено Електронний реєстр територіальної громади.

Електронний реєстр територіальної громади міста Кривого Рогу це електронна база даних, яка допомагає криворіжцям більш швидко та зручніше отримувати послуги з реєстрації/зняття з реєстрації місця проживання.

Наповненням та веденням Електронного реєстру криворізької громади  займаються «офіси прописки» виконкомів районних у місті рад.

А працівники органів соцзахисту населення при оформленні соціальної допомоги отримують відомості з Реєстру самостійно шляхом безпосереднього доступу до нього – для того, щоб криворіжці не витрачали час в чергах для отримання паперових довідок. 

Також усім адміністраторам Центру адміністративних послуг «Віза» надано право доступу до Реєстру, щоб криворіжці мали змогу внести себе до Електронного реєстру територіальної громади, звернувшись до ЦНАПу за іншими послугами.

Наші контакти:

Управління з питань реєстрації виконкому Криворізької міської ради:  м. Кривий Ріг, майдан Праці, 1; e-mail: [email protected];

Центр адміністративних послуг «Віза»: м. Кривий Ріг, пл. Молодіжна, 1; «ГАРЯЧА ЛІНІЯ»- 0-800-500-459; e-mail: [email protected].

 

15 жовтня 2020

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради