Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

«ВІЗА» роз’яснює як працювати в особистому кабінеті вебпорталу

Створено: 2019-10-15 16:11:53Оновлено: 2019-10-15 16:13:42

Діджиталізація та електронізація послуг – це виклик сьогодення, стратегія країни та вектор розвитку Криворізького ЦНАПу «Віза»!

За ініціативою міського голови Ю.Г.Вілкула, Центр адміністративних послуг «Віза» успішно впроваджує проект «ВІЗА ЕЛЕКТРОННА», задля відкритості, прозорості та максимальної доступності адміністративних, інших публічних послуг для замовників.

На сьогодні «ВІЗА ЕЛЕКТРОННА» - це вебпортал Центру «Віза», мобільні додатки, електронні архіви, віддалена попередня реєстрація для візиту до ЦНАПу, інформаційні сенсорні термінали, інтерактивні сервіси та відеоінструкції. «ВІЗА ЕЛЕКТРОННА» доступна кожному громадянину з дому чи офісу 24 години на добу та 7 днів на тиждень, постійно актуальна інформація та нові технології муніципального менеджменту з відповідними е-сервісами та е-послугами.

З безлічі корисних функцій проекту найзатребуванішим серед замовників є особистий кабінет на вебпорталі «Візи», за допомогою якого можна переглянути інформацію щодо всіх  звернень: дату і час звернення, стан розгляду послуг. Для авторизації використовуємо всі доступні види електронної ідентифікації згідно чинного законодавства: електронний підпис, ID-картка, Bank-ID, Mobile-ID.

Отже, як працювати в електронному кабінеті? Все дуже ПРОСТО!

  • Ø перейти на вебпорталі Центру «Віза» у розділ «Мій кабінет»: http://viza.kr.gov.ua/#/login
  • Ø авторизуватися зручним способом
  • Ø переглянути стан своїх звернень

 

Ми працюємо для Вас!

#ВсеБудеЦНАП

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:

Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно),

e-mail: [email protected]

http://viza.kr.gov.ua

15 жовтня 2019

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради