Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Запитували – відповідаємо. Соціальні питання у «Візі»

Створено: 2019-10-15 14:12:56Оновлено: 2019-10-15 14:17:47

 (коментує департамент соціальної політики виконкому Криворізької міської ради)

 Перевагами швидкого і доступного обслуговування продовжують користуватися відвідувачі Центру адміністративних послуг «Віза».

Отримати  консультацію  в Центрі «Віза» можна також з соціальних питань – «вікно» №39 (телефон «Гарячої» лінії 097 027 2624)

Проаналізувавши тематику звернень з соціальних питань, відповідаємо на найбільш актуальні з них:

 1. Яка дата початку опалювального періоду враховуватиметься при призначенні житлової субсидії?

 



           

Починаючи з жовтня поточного року житлова субсидія на централізоване опалення, так як і на індивідуальне опалення, призначатиметься з 16 жовтня по 15 квітня без проведення перерахунку в залежності від дати початку/закінчення у місті опалювального періоду.

            2. Чи передбачено виплату матеріальної допомоги чорнобильцям до Дня вшанування ліквідаторів катастрофи на Чорнобильській АЕС?

 

 

 

У місті діє унікальна Програма соціального захисту окремих категорій мешканців міста Кривого Рогу, реалізація якої здійснюється виключно коштом міського бюджету. Допомоги та компенсації у цьому році вже  отримали 160 тис. криворіжців. У Програмі також передбачено  кошти для надання матеріальної допомоги усім без винятку категоріям громадян, постраждалих унаслідок катастрофи на Чорнобильській АЕС.

            У квітні 2019 року, до 33-х роковин з Дня Чорнобильської трагедії, матеріальну допомогу отримали громадяни, постраждалі внаслідок катастрофи на Чорнобильській АЕС, віднесені до категорії 1, вдови та діти.

             До Дня вшанування ліквідаторів наслідків катастрофи на Чорнобильській АЕС, матеріальну допомогу отримають громадяни, постраждалі внаслідок  Чорнобильської катастрофи, віднесені до категорії 2 та 3.

Для отримання вищевказаної матеріальної допомоги необхідно звернутися до управління праці та соціального захисту населення за місцем реєстрації та надати наступний пакет документів:

- заяву;

- згоду на обробку персональних даних;

- копії з пред'явленням оригіналу:

- відповідного посвідчення;

- паспорта;

- довідки про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (крім осіб, які через релігійні або інші переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки та мають відмітку в паспорті про відмову від прийняття такого номера). У разі наявності паспорта громадянина України з безконтактним електронним носієм, копія довідки про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків не надається.

Нагадаємо, що в місті успішно діє проєкт «ВІЗА МОБІЛЬНА». Отримати консультацію з надання адміністративних та соціальних послуг можна також у мобільному офісі.

Мобільний офіс муніципальних послуг за потребою виїздить до віддалених та густонаселених районів, а також установ соціальної сфери міста.

 

 

Ми працюємо для мешканців міста щоденно

(крім вихідних та святкових днів)

за адресою: пл. Молодіжна, буд. 1, Центр адміністративних послуг «Віза»

з 9.00  до 16.00 години

і завжди готові до співпраці.

Контактні телефони  департаменту соціальної політики:

тел. (0564)74-72-77, 097-027-26-24

 

 

15 жовтня 2019

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради