Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

КРИВОРІЗЬКІ ДЕРЖАВНІ РЕЄСТРАТОРИ ВИВЧАЮТЬ ОСНОВНІ АСПЕКТИ ЗАХИСТУ НЕРУХОМОСТІ ТА БІЗНЕСУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Створено: 2022-06-15 15:28:47Оновлено: 2022-06-15 15:43:03

КРИВОРІЗЬКІ ДЕРЖАВНІ РЕЄСТРАТОРИ ВИВЧАЮТЬ ОСНОВНІ АСПЕКТИ ЗАХИСТУ НЕРУХОМОСТІ ТА БІЗНЕСУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

(інформує управління з питань реєстрації  виконкому Криворізької міської ради)  

Сьогодні, 15.06.2022, державні реєстратори Криворізького міськвиконкому долучились до вебінару на тему: «Захист активів на окупованій території», що проводився онлайн на платформі ЛІГА ЗАКОН.

Під час перегляду державні реєстратори ознайомились із практичними аспектами та можливостями захисту майна та активів фізичних і юридичних осіб на тимчасово окупованих територіях. Розглядались питання моніторингу актуального стану майна, контролю за діяльністю підприємств, захисту нерухомості від незаконного відчуження.

 

Набуті знання неодмінно знадобляться державним реєстраторам Криворізького міськвиконкому, оскільки до «офісу послуг» щоденно звертаються не тільки криворіжці, але і вимушені переселенці з тимчасово окупованих територій. Таких звернень з початку дії воєнного стану – майже 150. Актуальними питаннями є релокація підприємств, отримання інформації про власний бізнес та нерухомість.

         

15 червня 2022

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради