Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Ю. Вілкул: У Кривому Розі близько 4 тисяч багатодітних сімей і кожній з них місто надає підтримку - їм, як і іншим категоріям криворіжців, збережено всі виплати за міською програмою соціальної підтримки

Створено: 2023-05-15 14:05:40Оновлено: 2023-05-15 14:09:27

У Кривому Розі проживає 152 тис. родин. 40 тис. сімей -  молоді родини, де вік батьків до 35 років.


У Міжнародний День сім’ї в.о. міського голови, Юрій Вілкул завітав до багатодітної родини Моцієнко з вітаннями та подарунками дітям.


«Найважливіше та найдорожче для кожної людини, у будь-якому віці, це  - її сім’я. Рідні люди люблять, оберігають і, навіть на відстані, піклуються та підтримують один одного у будь-яких справах. Сьогодні, в часи військової агресії, як ніколи всі люди потребують турботи, опіки та уваги. У цей день, хочеться побажати усім криворізьким родинам миру та злагоди, нехай дитячий сміх лунає всюди, а рідні та близькі люди завжди будуть поряд!»,- зазначив Юрій Вілкул, в.о. міського голови.


У цей святковий день очільник міста завітав до сім’ї Людмили і Віталія Моцієнко, які виховують 6 дітей – 5 хлопчиків і 1 дівчинку. Найстаршому Антону вже 24 роки, а молодшому В’ячеславу – 4 рочки. Діти подякували Юрію Григоровичу за подарунки та показали свою оселю й  іграшки.


«Наша родина щиро вдячна міській владі та Юрію Григоровичу за ту підтримку, яка надається нашій родині й всім багатодітним родинам нашого міста. Ця допомога вкрай важлива для нас, а особливо зараз, в умовах війни. Ми отримуємо і грошову допомогу і продуктові набори від Ради оборони міста. Ми знаємо як важлива допомога зараз і ми родиною також допомагаємо нашим славним ЗСУ. У нас велика і дуже дружна родина. Ми з чоловіком виховуємо 5 синочків та одну доньку, всі дітки різного віку, найстаршому сину вже 24 роки, а найменшому – у жовтні виповниться 5 років. У нас в родині вже 1 студент, три школярі та 1 дошкільник. Всі вони розвиваються та навчаються. Чекаємо на Перемогу та прагнемо до мирного життя для всієї країни та наших дітей. Віримо нашим Захисникам та наближаємо перемогу», - сказала мама Людмила.


У Кривому Розі близько 4 тисяч багатодітних сімей. У 13 сім’ях виховують по 10 і більше дітей. П’ятий рік поспіль у Кривому Розі кожна дитина з багатодітної (три та більше дітей) сім'ї отримує матеріальну допомогу з міського бюджету. У цьому році з міського бюджету передбачено 10 млн. грн. для виплати допомоги цим сім’ям.

Навіть під час війни муніципальні виплати продовжуються. Крім того, вже другий рік виконком разом з Радою оборони міста надає допомогу (продуктові набори) багатодітним родинам.


15 травня 2023

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради