Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Мешканці Кривого Рогу заборгували за тепло і гарячу воду більше 300 млн. грн

Створено: 2013-05-15 16:29:27Оновлено:

Питання розрахунків за житлово-комунальні послуги мешканцями міста не втрачає своєї актуальності. Адже від своєчасної та повної оплати залежить стабільне і якісне надання підприємствами житлово-комунальних послуг. Не зважаючи на складну ситуацію з розрахунками, взимку в домівках городян були тепло і гаряча вода. Опалювальний сезон 2012 -2013 років зусиллями міської влади та відповідних служб пройшов без збоїв і зараз мешканці стабільно отримують послуги з водо- та газопостачання.

Розроблений комплекс заходів щодо погашення заборгованості за спожиті енергоносії та надані житлово-комунальні послуги, системно ведеться робота із злісними неплатниками.

Та попри вжиті заходи, стан розрахунків мешканців за спожиті житлово-комунальні послуги залишається незадовільним. На 1 травня, загальний рівень заборгованості городян складає 547,4 млн. грн. Найбільші борги у населення - за отримане тепло та гарячу воду - 316,5 млн. грн.

Через несплату мешканцями за спожиті послуги, Кривий Ріг опинився під загрозою відключення та обмеження газопостачання котелень, в результаті чого у місті може бути припинене гаряче водопостачання.

Зі свого боку, міська влада вживає всіх необхідних заходів для того, щоб в оселях городян була гаряча вода, однак її безперебійна подача залежить від особистої відповідальності криворіжців, їх своєчасної й стовідсоткової оплати за спожиті ресурси.


Відділ преси та інформації апарату міської ради і виконкому
(0564)440-04-32, [email protected]
© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради