Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Рятувальники Кривого Рогу отримали додаткову техніку та обладнання

Створено: 2022-04-15 13:00:13Оновлено: 2022-04-15 13:01:55

Начальник Військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул спільно з начальником Криворізького районного управління ГУ ДСНС України підполковником Олегом Січкаруком провів нараду з питань роботи рятувальників під час воєнного стану.

«Всі підрозділи державної служби з надзвичайних ситуацій Кривого Рогу приведено у посилений варіант несення служби. Під час війни рятувальники не лише ліквідовують пожежі, а й займаються знищенням вибухонебезпечних предметів», - доповів підполковник Олег Січкарук.

«В умовах війни Військова адміністрація Кривого Рогу робить все необхідне для безпеки мешканців. Це стосується й забезпечення роботи рятувальників Ми передали їм бронежилети, паливо, обмундирування, респіратори, забезпечили резервом сухпайків. До цього процесу почали долучатися й іноземні організації. Кривий Ріг отримав пожежну техніку та спецодяг. Це дуже важливо для нас, тому що тепер ми займаємося безпекою не лише нашого міста та Криворізького району, а й звільненими селами Херсонщини», - сказав начальник Військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул.

Він оглянув техніку, яка прибула до загону криворізьких рятувальників з Норвегії – автомобіль спеціального призначення для складних пожеж «Man», обладнаний установками порошкового, водяного та пінного пожежогасіння, автомобіль підвезення води «Scania», пожежні автомобілі першої допомоги «Mercedes» та «Volvo» та аварійно-рятувальний автомобіль Dodge. Також криворізькі рятувальники отримали аварійно-рятувальний інструмент, засоби пожежогасіння та обмундирування.

Олег Січкарук подякував норвезьким рятувальникам в особі Одда Стейнера Ренне, який займався організацією збору та передачі техніки. Військова адміністрація Кривого Рогу забезпечила отримання та доставку техніки й обладнання.

15 квітня 2022

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради