Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

МОБІЛЬНА ВІЗА У «МІСТЕЧКУ» НОВИХ КРИВОРІЖЦІВ

Створено: 2019-04-15 16:39:51Оновлено: 2019-04-15 16:41:40

 

Робота виконкому Криворізької міської ради з питань забезпечення доступності послуг влади, у тому числі проект міського голови Ю.Г.Вілкула «ВІЗА МОБІЛЬНА» є прикладом вдалої практики залучення ресурсів органів місцевого самоврядування при наданні адміністративних послуг.

До складу проекту входять:

 мобільні офіси-трансформери, якими вже обслужено понад 13480 мешканців віддалених мікрорайонів та селищ;

мобільні «кейс-адміністратори» для виїзного обслуговування літніх людей та тих, які не можуть пересуватися (на дому, в закладах охорони здоров’я, соціальної сфери тощо) – за період роботи їх послугами скористалися 396 замовників;

мобільні додатки «Ваш Центр «Віза» і «Попередня реєстрація в електронній черзі Центру «Віза» завжди доступні та вже є у гаджетах криворіжців, як вірні помічники та путівники у світ адміністративних послуг.

Сьогодні  на мобільний офіс чекали у  «містечку»  нових криворіжців. Як цього і бажали мешканці модульного містечка - в офісі особистий прийом проводила керуюча справами виконкому Тернівської райради   Окунєва М.І. До складу «виїзної бригади» входили:  адміністратор ЦНАПу «Віза»,  реєстратор управління з питань реєстрації, службовці  відділу  реєстрації  місця  проживання громадян, управління праці та соціального захисту населення, повноважний представник КП «Сансервіс».  

Нові криворіжці активно зверталися до нашого офісу з соціальних питань (оформлення грошової щомісячної адресної допомоги, допомоги багатодітним родинам), до представника КП «Сансервіс» з побутових питань, видачі довідок, оплати комунальних послуг. На особистому прийомі керуючою справами Тернівської  райради розглянуто звернення щодо заселення до модульного містечка, особистих питань.

Не обминули увагою роботу мобільного офісу і мешканці   селища Мирівське, які оформляли часткову компенсацію вартості водопостачання.

 

 Послугами мобільної офісу скористалися  54 замовника.

Довідково: В модульному містечку мешкає 196 осіб, з них 88 дітей.

 

Для   того,    щоб     замовити          «ВІЗУ МОБІЛЬНУ»      можливо звернутися на нашу безкоштовну «гарячу» лінію Центру «Віза» - 0 800 500 459 або до виконкому районної у місті ради, за місцем проживання, роботи.

 

        

Ми працюємо для Вас!

# ВсеБудеЦНАП!

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
тел. 0-800-500-459 (безкоштовно)
e-mail:
 [email protected];

                                                                                                                https://viza.kr.gov.ua

 

 


15 квітня 2019

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради