Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Відбулися збори керівного складу цивільного захисту міста

Створено: 2014-04-15 12:07:01Оновлено: 2014-04-15 12:09:55

09.04.2014 в залі засідань виконкому Криворізької міської ради було проведено збори керівного складу цивільного захисту міста з порядком денним: «Підведення підсумків роботи Криворізької міської ланки Дніпропетровської територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту за 2013 рік».

На даному заході було присутньо близько 120 чоловік, а саме: керівники спеціалізованих служб цивільного захисту, підприємств, установ, організацій, працівники 3 Державного пожежно-рятувального загону Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Дніпропетровській області та ін.

З вступним словом до всіх присутніх звернувся керівник цивільного захисту міста – міський голова Ю.Вілкул, який дав високу оцінку Криворізькій міській ланці Дніпропетровської територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту роботі та відзначив професіоналізм працівників аварійно-рятувальних підрозділів міста.

Про виконання завдань цивільного захисту міста у 2013 році та про виконання завдань пожежно-рятувальними підрозділами в ході зборів доповіли начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення виконкому міської ради С.Жупінас та начальник 3-го державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області О.Хлівний.

За підсумками 2013 року за плідну організаторську роботу і високі досягнення у сфері цивільного захисту було визначено:
- кращу міську спеціалізовану службу цивільного захисту - міська спеціалізована служба торгівлі і харчування;
- краще підприємство міста - ПАТ «Криворізький залізорудний комбінат;
- кращий район міста - Тернівський район міста.

На завершення заходу керівником цивільного захисту міста – міським головою Ю.Вілкулом було озвучено головні завдання у сфері цивільного захисту міста на 2014 рік.

15 квітня 2014

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради