Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Е-кабінет: для фізичних осіб ввели нові послуги

Створено: 2019-03-15 12:12:33Оновлено: 2019-03-15 12:14:54

(коментує  південна об'єднана Державна

  податкова інспекція Головного управління

      ДФС у Дніпропетровській області)

      Шановні криворіжці!

Інформуємо вас, що вхід до «Електронного кабінету» Державної фіскальної служби України здійснюється за посиланням http://cabinet.sfs.gov.ua, а також через офіційний веб – портал ДФС України.

Е-кабінет для фізичних осіб надає такі можливості:

- доступ до:

  • реєстраційних даних та даних про об'єкти оподаткування (рухоме та нерухоме майно, відомості про які надходять до ДФС з відповідних реєстрів інших державних органів);
  • сформованих податкових повідомлень – рішень щодо сум нарахованих податкових зобов'язань з податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, транспортного податку та плати за землю;

-  подання декларації про майновий стан і доходи;

-  отримання відомостей про суми виплачених доходів та утриманих податків з Державного реєстру осіб-платників податків.

Крім того, через режим «Стан розрахунків з бюджетом» фізичні особи можуть сплатити податки, збори, платежі, обравши на вибір одну з платіжних систем.

Нагадуємо, що доступ до Е-кабінету громадяни мають після проходження електронної ідентифікації.

Фізичні особи можуть дізнатися про доходи через Е-кабінет.

У рамках компанії декларування доходів громадян та е-декларування особами, уповноваженими на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, ДФС спільно з ПФУ здійснено налаштування електронного сервісу в частині отримання:

  • відомостей про суми виплачених доходів та утриманих податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків (далі – ДРФО);
  • відомостей з реєстру застрахованих осіб Пенсійного фонду України.

         Сервіс функціонує для фізичних осіб в приватній частині Електронного кабінету меню «ЕК для громадян» та надає змогу після проходження електронної ідентифікації, не виходячи з дому, в будь-який час отримати інформацію про себе.

         Відомості про суми виплачених доходів та утриманих податків з ДРФО надаються за результатами обробки Запиту (F1300203). Запит заповнюється автоматично відповідно до реєстраційних даних платника податків. Відповідь на запит можна переглянути у вкладці Вхідні документи меню Вхідні/вихідні документи. Середня тривалість обробки Запиту складає близько 30 хвилин.

         Відомості про заробітну плату (дохід), з якої сплачено єдиний внесок на загальнообов'язкове державне соціальне страхування з реєстру застрахованих осіб Пенсійного фонду України можна отримати скориставшись гіперпосиланням на порталі електронних послуг ПФУ, яке знаходиться у меню ЕК для громадян.

Довідково: в ЦНАПі «Віза» податківці працюють за графіком. Кожної першої та третьої середи місяця з 9.00 до 13.00 можна отримати консультацію від повноважних представників Криворізького південного управління ГУ ДФС у Дніпропетровській області, а кожної другої середи - з 9.00 до 13.00 – від повноважних представників  Криворізького північного управління ГУ ДФС у Дніпропетровській області.

 

Ми працюємо для Вас!

#ВсеБудеЦНАП!


Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:

Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно),

e-mail: [email protected]

15 березня 2019

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради