Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

У Кривому Розі розпочав роботу автоматичний завод з підготовки асфальтно-бітумної суміші

Створено: 2019-03-15 12:09:05Оновлено: 2019-03-15 12:11:29

Початок запуску на виїзній робочій нараді проконтролював мер Юрій Вілкул. Він підкреслив, що вже з лютого в місті наводять лад на центральних автомагістралях з використанням пневмо-струменевої технології. А з відкриттям асфальтного заводу починається комплексна планова робота з ремонту доріг у  Кривому Розі.

Цього тижня буде проведений поточний ремонт дорожнього покриття по вулиці Соборній, 30-річчя Перемоги та Володимира Великого з обов'язковим облаштуванням тротуарів. «Продуктивність заводу – 80 тонн асфальтобетону на годину. У літній час цей показник досягає 800 тонн, при необхідності і великих обсягах ремонтів – до 1800 тонн асфальтобетону на добу. Асфальто-бітумна суміш стійка до температурних перепадів, витримує великі навантаження автомобілів", - сказав мер Юрій Вілкул.

Для того, щоб виробляти асфальт в необхідному обсязі, завод забезпечений усіма складовими - щебенем, бітумом і т. д. В наявності є необхідна дорожня техніка - асфальтоукладальники, катки та машини для доставки асфальту

Міський голова підкреслив, що пріоритет в ремонтах доріг на 2019 рік - внутрішньоквартальні та прибудинкові території.

Нагадаємо, що по місту зараз працює п'ять спецбригад для проведення ямково-аварійного ремонту. Машини наводять лад по проспекту Металургів, вулицях Січеславській, Ватутіна, Ньютона, Гірників, Дніпровському та Миколаївському шосе. Мер Юрій Вілкул поставив завдання, щоб до кінця березня головні дорожні артерії були в порядку.

15 березня 2019

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради