Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Відбувся пленум Криворізької міської організації ветеранів

Створено: 2010-10-14 13:27:09Оновлено:

14 жовтня у залі засідань виконкому міської ради відбувся пленум Криворізької міської організації ветеранів.

Основним питанням порядку денного був соціальний захист ветеранів. З інформацією виступив голова Ради ветеранів Микола Дабіжа. Він зазначив, що у місті виконуються всі державні програми, спрямовані на соціальну підтримку цієї категорії громадян. Так, у цьому році ветерани Великої Вітчизняної війни отримали обласні та міські сертифікати на безкоштовне забезпечення медикаментами, слухопротезування, зубопротезування, заміну штучного кришталика, проведення капітальних ремонтів, санаторно-курортне лікування тощо. З метою підтримки соціально незахищених мешканців міста щорічно приймається Програма соціального захисту окремих категорій громадян Кривого Рогу, на виконання якої, цього року у міському бюджеті передбачено понад 6 мільйонів гривен.

Міський голова Юрій Любоненко і депутат обласної ради Юрій Вілкул, які взяли участь у засіданні, у своїх виступах зосередили увагу на тому, що 2010 рік проголошений роком ветерана. У місті робиться все, щоб ветерани відчували турботу про них та шану. Крім того, необхідно продовжувати цілеспрямовану роботу з всебічного захисту ветеранів.

Пленум постановив: рекомендувати районним Радам ветеранів продовжувати роботу зі створення низових організацій ветеранів, а комісіям, секціям, районним, первинним, низовим організаціям ветеранів сконцентрувати спільні зусилля з органами місцевого самоврядування на ефективне використання можливостей і резервів для всебічного поліпшення життєзабезпечення ветеранів, посилення їх соціального захисту і підтримки.


© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради