Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Доступні та якісні послуги для воїнів та їх сімей у Центрі «Віза» («Центр Дії») - наш пріоритет!

Створено: 2023-04-14 14:52:13Оновлено: 2023-04-14 14:53:58

Центр «Віза» («Центр Дії») в своїй роботі керується забезпеченням доступності та зручності отримання адміністративних послуг для всіх категорій замовників послуг. Та останнім часом до нас побільшало звернень від учасників бойових дій та членів їх родин і наразі кожне 7-ме звернення до офісів послуг – це саме воїни та їх родини. Для них у Центрі «Віза» («Центр Дії») обслуговування завжди здійснюється поза чергою і без попередньої реєстрації на прийом, адже ми розуміємо подвиг наших Захисників та Захисниць і таким чином засвідчуємо їм свою безмежну повагу.

Наразі Центр адміністративних послуг «Віза» («Центр Дії») активно працює над впровадженням надання у Центрі комплексної послуги «Я-Ветеран» в рамках підписаного Меморандуму між Дніпропетровською обласною військовою (державною) адміністрацією, Дніпропетровською обласною радою, Міністерством у справах ветеранів, територіальними органами центральних органів виконавчої влади в Дніпропетровській області, Дніпропетровським обласним центром зайнятості, Дніпропетровським  обласним територіальним центром комплектування та соціальної підтримки, бюджетною установою «Український ветеранський фонд», міськими, селищними, сільськими радами та районними (військовими) державними адміністраціями. Напрацьовується комплекс нових послуг у сфері охорони здоров’я, освіти, культури, соцзахисту, земельних відносин, тощо і вже незабаром буде відкрито новий офіс послуг для наших Захисників та Захисниць, а також членів їх родин. 11.04.2023 року на засіданні Постійної комісії Криворізької міської ради з питань ветеранів, сімей загиблих, безвісти зниклих зазначену роботу було заслухано та схвалено депутатами міської ради.

До речі, адміністратори Центру «Віза» («Центр Дії») постійно приймають участь у тренінгах щодо вдосконалення своїх навичок з підвищення якості надання адміністративних послуг, зокрема і такій категорії населення, як воїни та члени їх сімей. Крім того, запрошуємо наших Захисників та Захисниць прийняти участь в інтерактивному опитуванні «АКТИВНИЙ ГРОМАДЯНИН» на вебпорталі Центру «Віза» («Центр Дії») та висловити свою думку щодо відвідування Центру. Всі відповіді будуть проаналізовані і в подальшому сприятимуть покращенню взаємодії між адміністраторами та замовниками послуг.

Шановні Захисники та Захисниці! Двері Центру «Віза» («Центр Дії») завжди відчинені для Вас! Звертайтесь до будь-якого підрозділу і ми обов’язково допоможемо у вирішенні Ваших питань!

Центр «Віза» («Центр Дії») # Разом до Перемоги!

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно),
e-mail:
[email protected],

https://viza.kr.gov.ua/

14 квітня 2023

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради